Presentació del llibre “RTVV, paradigma de la triple cirisis de las televisiones públicas” de Carlos López Olano

El passat 3 d’onctubre, la sala Joan Francesc Mira de la Facultat d’Humanitats de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló va acollir la presentació del llibre “RTVV, paradigma de la triple cirisis de las televisiones públicas” del professor i periodista Carlos López Olano. El llibre, editat per ACICOM i l’editorial Tirant en la seua col·lecció humanidades, arreplega una acurada analisi de la història del principal mitjà de comunicació públic Valencià i d’aquells factors que determinaren el seu tancament. El treball de López Olano va estar un dels premiats en la convocatòria d’ACICOM Joves Investigacions. Nova Comunicació 2017.

A l’acte, que va estar conduït pels professors de la UJI, Javier Marzal i Esteban Galán i la participació de Francesc Picó en representación d’ACICOM, assistiren professors i estudiants de Comunicació de la Universitat de La Plana, que van mantindre un animal col·loqui amb l’autor.

Més informació:

Carlos López Olano, guanyador de la primera edició del certamen impulsat per ACCICOM, Joves investigacions. Nova Comunicació, comenta a València Plaza el seu llibre RTVV: paradigma de la triple crisis de las televisiones públicas(Acicom y Tirant humanidades, 2018).

Post a Comment