“SOL(d)OUT” un documental sobre l’estafa del sol. #FCCC18 Dilluns 12 a les 18:30h. en Cines Babel

ATENCIÓ AL CANVI D’HORARI

LA SESSIÓ COMENÇARÀ A LES 18.30h

SOL(d)OUT és un llargmetratge que narra els fets succeïts en 2007 quan 62.000 famílies encoratjades pel govern van invertir en energies renovables i van caure en la ruïna.

El documental està dirigit per César Vea, membre d’una d’aquestes famílies, qui relata a través del seu cas, el testimoni d’altres afectats i l’opinió d’experts en la matèria, l’estafa o fraudel qual foren víctimes. El audiovisual arreplega veus com els de Baltasar Garzón, Íñigo Errejón, Ramón Espinar, Cristina Narbona o Juantxo López Uralde.

SOL(d)OUT difusió

 

 

La història exposa una veritat incòmoda per a molts durant els governs de José Luis Rodríguez Zapatero i de Mariano Rajoy, i ha sigut silenciada per la majoria dels mitjans de comunicació. És per això pel que el director  vol documentar i explicar els fets en primera persona.

Compartim el dossier per a conéixer amb profunditat la història: Dossier de premsa Sol(d) out

L’ ACTE I PROJECCIÓ AL FESTIVAL CINEMA CIUTADÁ COMPROMÉS

La projecció està programada per al dia 12 de novembre als Cines Babel en col·laboració amb Podem Cultura i Cines Babel:

A l’acte assistiran en un col·loqui obert després de la projecció del documental:

  • César Vea, director
  • Rosana Pastor, Diputada i coordinadora de l’Àrea de Cultura de Podem
  • Rafa Ortiz, Newinversor SL, de Guerrilla Solar
  • Paco Padrino i Beatriz, de Guerrilla Solar
  • José Garrido, advocat
  • José Vicente López Estevan, promotor d’Horts Solars

*****Les entrades es vendran en taquilla a 5 euros ( 3 euros per als socis d’ ACICOM)

Sobre el director:

César Vea, és llicenciat en Art Dramàtic per la Real Escuela Superior de Arte de Madrid. Després d’acabar aquests estudis, va culminar la seua formació durant dos anys més a Nova York i Los Angeles. Ha participat en nombroses sèries espanyoles com Doctor Mateo, Los Simuladores, Al Filo de la Ley o Isabel. També ha treballat en diversos llargmetratges sota les ordres de directors com Tom Fernández (La torre de Suso), Guillermo del Toro (El laberinto del fauno) o Carlos Saura (El séptimo día).

Esdeveniment en facebook: https://www.facebook.com/events/261651617873624/

Per a saber-ne més:

http://www.soldout.es/

Un país de sol y pandereta https://www.labarandilla.org/un-pais-de-sol-y-pandereta/

https://www.holtropblog.com/es/index.php/44-renovables/937-sol-d-out-una-pelicula-sobre-el-sector-de-las-renovables-por-el-cineasta-cesar-vea

https://suelosolar.com/newsolares/newsol.asp?id=11617

‘Sol(d) out’ o el “atraco” de la inversión en renovables: “Nos han destrozado la vida”  https://www.infolibre.es/noticias/politica/2018/10/03/sol_out_atraco_inversion_renovables_nos_han_destrozado_vida_87324_1012.html

https://www.goteo.org/project/sold-out

 

Post a Comment