Sessió Precarietat Around Europe. Projecció de: SHITUATION, CIUDAD CHICLE, KAFENIO KASTELO, PRECARITYSTORY. En CA REVOLTA, 19:00h. divendres 13/11/2020

Una sessió d’alt contingut social, amb una visió global.
Ens vegem a Ca Revolta?

 

 

19:00h. Projecció de:

SHITUATION

CIUDAD CHICLE

KAFENIO KASTELO

PRECARITYSTORY

 

Col·loqui posterior

Divendres 13 de novembre del 2020, a les 19:00 h.

CA REVOLTA

C/ Santa Teresa, 10 46001 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/3580VqN

Reserva la teua plaça en https://bit.ly/3eISOnVaquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

SHITUATION

SINOPSI:

El dia en que la TV pública havia d’estrenar l’última temporada de la sèrie en la treballava Olga, arribà el “fos a negre” de RTVV. Convençuda de que allò que li esperava era acabar de cambrera, decidí emigrar a Londres com tantes altres joves del nostre país.
Aquesta és la història de la seua “shituation”.


CIUDAD CHICLE

Sinopsi:

Després d’alguns anys treballant en el estranger, Mibi torna a la seua ciutat, però ràpidament se n’adona de que allí
tot a canviat. Apenes queda rastre dels carrers i amics que va deixar darrere. Història d’una generació que creix i una
plaça que es queda buida.

 

KAFENIO KASTELLO

SINOPSI:

Centre d’Atenes. Rodejats per un món en crisi i una destrucció generalitzada, un petit grup de persones es resisteixen a la fi a la qual pareixen abocats i abocades. Parlem sobre fraternitat i el desig de no tirar la tovallola.


#PRECARITYSTORY

SINOPSI:

#Precaritystory conta la experiència laboral d’Isabel, qui dona classes, investiga i neteja en la mateixa universitat britànica. La seua història es presenta com un exemple de la creixent informalitat del treball universitari i les seues conseqüències humanes. Filmat durant les vagues del personal universitari del Regne Unit entre 2018 i 2020, este documental exposa la realitat poc coneguda del precariat acadèmic i contribueix al debat públic en curs sobre els efectes de les polítiques neoliberals – i ara també del Covid-19 – en l’educació superior britànica.

­

PER A SABER-NE MÉS:

SHITUATION

KAFENIO KASTELO

PRECARITYSTORY

 

 

Post a Comment