ALACANT, Projecció de DONA I MISSIONS (IM)POSSIBLES. CCOO 12/11/2020 19:00h.

19:00 h.dijous 12 de Novembre de 2020

Sala d’actes de Comissións Obreres

Avinguda Salamanca, 33 – Alacant

Projecció de:

Dona

Missions (Im)possibles

Dona

SINOPSI: 

Moments abans de morir i després de tota una vida de silenci, una dona decideix contar-li els seus terribles
secrets a un psiquiatra del centre en el qual es troba reclosa. Una història tràgica plena de suspens que parla
sobre tres generacions de dones marcades pel masclisme en un entorn opressiu i asfixiant.

 

La cineasta Marga Melià posó en la barriada de Blanquerna para este diario.

Directora Marga Melià: https://twitter.com/marga_melia

Marga va nàixer a Palma en 1982. Es va traslladar a Barcelona en 1999, on es va llicenciar en Periodisme i va cursar el Màster Internacional d’Escriptura per a TV i Cinema (UAB). Després de viure un temps en Berlin i en Bologna, va treballar com a periodista en diversos mitjans de comunicació i va publicar el libro Soportando el paradís (Lunwerg, 2011). En 2012 munta la productora audiovisual Nuu Films amb Xisco Martorell. També treballa com a muntadora. En la seua faceta com a directora i guionista destaquen el curtmetratge La síndrome del calcetí desparejado, el documental Un solitari ball amb la por i diversos videoclips. Bittersweet Dayses el seu primer llargmetratge de ficció. Des de 2015 és la Presidenta de la Associació de Cineastes dels Illes Balears (ACIB).

 

DONA trailer from nuu films on Vimeo.

Missions (Im)possibles

 

 

 

 

 

 

 

SINOPSI:

Missions (im)possibles és un projecte educatiu que té com objectiu principal, impulsar la difusió de la Memòria Democràtica al públic més jove.
Mitjançant fonts directes com instrument fonamental, entre els que es troben represaliats per el franquismes i familiar directes de víctimes de la dictadura, les Missions impossibles és una ferramenta fonamental en la formació de valors
democràtics i en el coneixement de la veritat del que va passar en la nostra història recent. María, Àngel, Teresa i Luís, són els encarregats de que les missions complisquen el seu objectiu: avançar cap a una societat plenament democràtica basada en defendre i respectar els drets humans per a no repetir els errors d’aquella fosca etapa.


PER A SABER-NE MÉS:

DONA

MISSIONS (im)POSSIBLES

 

Alacant acull la projecció de ‘Dones’ i ‘Missions impossibles’, emmarcades al VI Festival Cinema Ciutadà Compromés

Post a Comment