Sessió Ciència Ficció LILITH, a Spanish Dystopia i HERETGES, 17/11/2020 a les 19:00h. Intersindical Valenciana

Et convidem a participar en una sessió dedicada a la ciència ficció en el VI FESTIVAL CINEMA CIUTADÀ COMPROMÉS FCCC2020. 

 

A les 19:00h. Projecció de:

Lilith, a Spanish Dystopia (18’)

Heretges (27’)

 

Col·loqui posterior a la projecció 

 

Dimarts, 17 de novembre del 2020, a les 19:00 h.

INTERSINDICAL VALENCIANA

Carrer de Juan de Mena, 22, 46008, València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/38Yms83

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que garanteix mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que teniu assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.

Treballem per la nostra salut col·lectiva

Lilith, a Spanish Dystopia 

SINOPSI:

Mentre “La Gran Epidèmia” arrasa Europa, els governs s’afanyen en dividir a la població. Els “Aptes” són evacuats a les “Ciutats Capitals” aïllades darrere de murs de protecció, mentres que en les zones exteriors, els “No aptes” intenten sobreviure a la seua sort. 

En el quartell general de l’exèrcit, ubicat en l’antiga ciutat de Terol, la Doctora Lilith passa els mesos de quarantena tutelant a alguns nens orfes per la epidèmia, acompanyada sempre per el Tinent Ramírez, encarregat de supervisar les seues activitats dins i fora de les zones de control. Amb el pas dels mesos la relació entre els dos canviarà les seues vides per sempre.

 

Isaak Balaguer: Director

Guionista i realitzador independent de formació autodidàctica, des de 2017 porta treballant com a realitzador amb l’objectiu de produir els seus propis guions.

En 2019 dos dels seus guions van ser seleccionats per a la seva producció amb el suport de dos festivals cinematogràfics. El primer (Rude Girls) va ser seleccionat pel pioner festival de cinema de Medina del Campo dins de la seua «14a Marató 48h Medina Plató de Cinema», d’altra banda, el segon guió, (Lilith a Spanish Dystopia) va ser seleccionat pel Ral·li cinematogràfic de 48 h «Desafiament Buñuel» en el qual quatre equips nacionals i un internacional d’un màxim de deu persones, assumeixen el repte de realitzar els seus curtmetratges en 48h sota la mateixa premissa i unes mateixes condicions de producció.

Lilith a Spanish Dystopia és sense cap dubte, el projecte més elaborat que ha realitzat fins al moment.

Doble clic (2017), Instant Karma (2018) o L’home Bio (2018) son la resta dels seus curtmetratges com a Guionista, Productor i Director.

===================================================

Heretges

SINOPSI:

Després de morir, Ròmulo i Cassandra arriben als llimbs, on troben una vida pausada, rutinària i intranquil·la a causa dels esdeveniments que els envolten. Desconcertats en trobar el cos sense vida d’un animal, en un lloc on tots ja estan morts, inicien una cerca per arribar amb el seus creador o aconseguir la pau que tant anhelen

Álvaro Orfila arranca el rodaje de 'Herejes' - Cultur Plaza Alvaro Orfila Giner, Director

https://www.linkedin.com/in/%C3%A1lvaro-orfila-giner-4157b41aa/

 

TRAILER_HEREJES de Álvaro Orfila from Tarannà Films on Vimeo.

 

========================================

PER A SABER-NE MÉS:

 

Post a Comment