#RojaAFabra . divendres, 7 de març de 2014

                #RojaAFabra

xiulet_FB

Els valencians i les valencianes ens trobem davant d’un dels moments més crítics de la nostra història recent. S’acosta una mena d’hora de la veritat.
Un alt nombre d’entitats i ciutadans de totes les comarques i sectors cridem a una àmplia i sostinguda mobilització social que acompanye i que culmine
el Canvi polític necessari i possible.
El 7 de març volem donar un pas més, amb una veu unida i contundent. Volem que et sumes a l’acció #RojaAFabra, un acte multitudinari on dotzenes d’organitzacions emetran un missatge curt en format de tuit –140 caracters– expressant perquè demanen la dimissió del govern valencià i del seu president.
L’acció es durà a terme simultàniament a València, Alacant i Castelló, i demanem que cadascú porte la seua cartolina roja per treure-li-la a Fabra en un acte simbòlic on milers de ciutadans exigiran la seua immediata expulsió.
Amb tot, sol·licitem l’adhesió del teu col·lectiu a la convocatòria, enviant-nos el vostre missatge abans del dilluns 24 de febrer a info@rojaafabra.com.
A més, proposem una visió cooperativa d’aquest i d’altres actes que es puguen organitzar, per això t’informem que les entitats hem decidit que les despeses es costegen amb una aportació de totes les entitats adherides, que serà de lliure elecció i que anirà d’1 a 120 euros.
Si tens cap dubte pots contactar amb qualsevol de les entitats que t’haja enviat esta informació o enviar-nos un correu a info@rojaafabra.com
T’agraïm de bestreta la teua col·laboració.
* La cita és de Vicent Andrés Estellés

PDF de la Crida a entitats (punxa per descarregar-ho)  Crida_a_Entitats_RojaAFabra

Imatge del xiulet per a twitter

Imatge del xiulet per a twitter

 

Post a Comment