Què respiren els polítics? Vens a la Jornada de València per l’aire?. 26/2/2019 Aula Magna La Nau Universitat de València

valenciaperlaireACICOM, Associació Ciutadania i Comunicació, forma part i dona suport a la Plataforma
VLC PER L’AIRE 
http://valenciaperlaire.org/ 

La plataforma social «València per l’aire» som una iniciativa organitzada de ciutadania col·lectiva, autònoma i plural.

Els motius i finalitats generals que ens mouen cerquen solucions eficaces que milloren la qualitat de l’aire urbà de la ciutat de València i de l’entorn metropolità.

Ens hem dotat de mitjans tècnics propis que són necessaris per a realitzar mesuraments i vigilància sobre la qualitat de l’aire. Utilitzem estratègies innovadores com les dades generades per la pròpia ciutadania i el treball col·laboratiu i en xarxa

Produïm i difonem informació objectiva i socialment accessible sobre la contaminació de l’aire de València i la seua àrea metropolitana. També realitzem un seguiment continuat i unes valoracions especifiques per zones sobre la composició de l’aire i la presència de components tòxics.

Informa’t que estem fent i que pots fer tu. T’oferim les dades de la contaminació de la ciutat de València en obert, i les diferentes solucions que creiem són necessàries per a millorar aquesta situació en la nostra ciutat.

MANIFEST VALÈNCIA PER L’AIRE

Jornada Què respiren els polítics?

Ara València per l’Aire organitza aquesta interessant Jornada, a la qual desitgem invitar, especialment, a la ciutadania activa valenciana per a la millora del medi ambient.

Díptic Què respiren els polítics 1 red

Díptic Què respiren els polítics 2 red

Post a Comment