I JORNADA “LA DONA MIRA. MIRA LA DONA” Creació, producció i representació, audiovisual Dissabte, 2 de març del 2019

El Consell Rector de la CVMC impulsa una interessant iniciativa: Un certamen de peces audiovisuals per a visibilitzar l’acció creativa de les dones valencianes, que podeu consultar en: https://www.cvmc.es/certamen-audiovisual-la-dona-mira-mira-la-dona/

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i À Punt Mèdia es complauen a convidar-vos a la

 I JORNADA “LA DONA MIRA. MIRA LA DONA”

Creació, producció i representació, audiovisual

 Dissabte, 2 de març de 2019, al MuVIM de València.

 La finalitat de la trobada és reconéixer  i  visibilitzar les dones com a subjectes creatius i fomentar la interlocució dels mitjans públics valencians amb persones i entitats compromeses amb el principi d’igualtat.

 L’acte es desenvoluparà amb el programa següent.

 10:00 h. “Obrim espais”.  Inauguren la  jornada  Enrique  Soriano,  president de la CVMC,  i Empar Marco,  directora general d’À Punt Mèdia.

 10:15 h. “Paraula de dona”. Col·loqui amb la cineasta Cecilia Bartolomé,  conduït per Begoña Siles, professora d’Anàlisi Narrativa de la Universitat CEU-Cardenal Herrera. Presenta Mar Iglesias, periodista i vicepresidenta del Consell Rector de la CVMC.

 11:30 h. Pausa.

 12:00 – 13:30 h. “Entre totes”. Taula redona en què participaran Ana Ramón Rubio, directora i guionista; Paloma Mora, productora; i Concepción Cascajosa, professora de Comunicació Audiovisual de la Universitat Carlos III. Modera Mentxu Segura,  representant de CIMA, Associació de dones cineastes i de mitjans audiovisuals.

 13:30 h. Lliurament del Premi “La dona mira. Mira la dona”.

 Si voleu participar en el debat sobre les accions necessàries per a garantir la igualtat efectiva entre dones i homes, i per a incorporar la perspectiva de gènere en tots els processos de creació, producció i representació audiovisual, podeu respondre a l’enquesta.

 Agraïm de bestreta la vostra col·laboració en la difusió de la jornada. Una jornada que pretén revitalitzar l’espai públic de comunicació valencià com un lloc d’intervenció ciutadana per a avançar en matèria d’igualtat.

 Es lliurarà un certificat d’assistència a aquelles persones prèviament inscrites.

 Enrique Soriano

President de la Corporació Valenciana
de Mitjans de Comunicació

Post a Comment