Programa 2-2023 València, Klara i Transparent. Noves masculinitats, Volem Tercer Botànic, Juan Medina nou President ACICOM

15-2-2023

Programa 2 de 2023. Realitzen: Jose Ignacio Pastor Pérez- Sara García Cabrera – Sergio Ares – Manolo Totxa

Joanma Torres: Noves Masculinitats, Ofèlia Vila i Rosana Pastor : Volem Tercer Botànic, Juan Medina, nou president d’ACICOM

SUMARI

– Homens per la igualtat: amb Joanma Torres Escrig de Ca Revolta
https://www.carevolta.org/blog/agenda-4/post/homes-masculinitats-i-feminisme-427

– Manifest Volem un Tercer Botànic amb Ofelia Vila i Rosana Pastor
https://www.volemtercerbotanic.com/
El manifest: https://www.volemtercerbotanic.com/2023/01/manifest_16.html
Signar adhesió: https://bit.ly/Manifest-tercer-Botanic

– Entrevista a Juan Medina, nou President d’ACICOM.
https://acicom.org/acicom-elegeix-nou-consell-de-gestio-juan-medina-cobo-politoleg-i-regidor-de-quart-de-poblet-elegit-nou-president/

AGENDA

Odoo • Text i Imatge

– 17-02-23 Seminari sobre Masculinitats. Divendres i dissabte tindrà lloc el seminari de Homes per la Igualtat a Ca Revolta. Dia 16 es tanca el termini per a les inscripcions.

CONVERSA: ELS HOMES DAVANT DE LA IGUALTAT I EL FEMINISME. AMB JOSETXU RIVIERE. Especialista en masculinitats i igualtat.
Coordinador de la Secretaria tècnica del programa Gizonduz de Emakunde (Govern basc).  Els homes davant la igualtat i el feminisme. Reptes i resistències per a la incorporació dels homes a la igualtat.
Continguts: – Anàlisi dels models masculins tradicionals i la seua vigència en el manteniment de les discriminacions.- Situació dels homes enfront dels canvis que planteja el feminisme. – El lloc dels homes en relació amb el feminisme.

REFLEXIÓ EN COMÚ: TREBALLAR AMB ELS HOMES, LES MASCULINITATS I LA IGUALTAT, un repte per a les polítiques i els moviments socials. Seguirem una metodologia participativa, on l’element central és la construcció del coneixement i l’aprenentatge des dels propis interessos, experiències i perspectives dels participants.
Accés lliure i gratuït fins a completar l’aforament. Inscriviu-vos en c/e
activitats@carevolta.org abans del 16F.

 

– 18-02-23 A la plaça de Manises, es celebra el Dia Mundial de la Ràdio amb la participació de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, que faran un programa en directe que contarà amb la participació del públic.

https://www.fvmp.es/eventos/programa-en-directo-dia-mundial-de-la-radio/
https://www.fvmp.es/13-de-febrer-dia-mundial-de-la-radio/?lang=ca

 

 

– 24-02-23 El Consell Valencià de Cultura organitza ‘Neurodrets. Declaració de València’, amb la intervenció de diversos experts i la participació de la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant; i del president de la Generalitat, Ximo Puig.

Dolors Pedrós, presidenta del Consell Valencià de Cultura, presenta la ‘Declaració de València: incorporació dels neurodrets en la Declaració Internacional dels Drets Humans’. La neurociència i els implants cerebrals són una realitat. Els seus beneficis per a l’eliminació de malalties i la millora de la qualitat de vida signifiquen un pas sense precedents. Però per a procurar que la neurociència estiga a disposició de tots, és imprescindible abordar la dimensió ètica i jurídica que certifique la protecció dels drets de les persones.

 

 

 

El Consell de Seguiment Anual de La Veu se celebrarà el 25 de febrer

 

 

– 25-02-23 El diari La Veu PV celebrarà el seu Consell de Seguiment Anual, on homenatjaran a l’editor i activista cultural Rafa Arnal i Torres.
https://www.diarilaveu.cat/noticia/13057/el-consell-de-seguiment-anual-de-la-veu-se-celebrara-el-25-de-febrer

 

 

 

 

Programa que organitza ACICOM amb la col·laboració de Ràdio Klara En directe dimecres d’11 a 12h. en el 104,4 de la FM . Streaming https://www.facebook.com/104lliuredirecte 
Contacta amb nosaltres o fes seguiment en: Youtube d’ACICOM https://www.youtube.com/c/ACICOMCANAL
Llista de reproducció dels programes València, Klara i Transparent: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwoAutgmORmvQDxJZCA8ftsrGHVlxaDcK
Llista de reproducció Qui és qui: https://www.youtube.com/playlist?list=PLwoAutgmORmuqOmKoJWVp2iMjLKwP6kt_
Ivoox: https://www.ivoox.com/klara-i-transparent_sb.html
Contacte , suggeriment, preguntes, consultes per Whatsapp i Telegram: 601274474 Telèfon de contacte en directe amb el programa 963915721
Correu electrònic:
klaraitransparent@gmail.com