PRESENTACIONS DEL LLIBRE “ADÉU, RTVV . Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana”, Borja Flors, Vicent Climent, eds.

ACICOM S’adhereix i col·labora amb la difusió de les presentacions d’aquest llibre testimoni d’un ample ventall de persones que han treballat a la RTVV. Entre les quals dos estimades associades acicomeres:

Rosa Solbes López

Pere Miquel Campos

Apunta a la teua agenda la presentació que et vinga més a prop o pugues acudir:

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ADÉU, RTVV A VALÈNCIA Dimecres 18 de setembre a les 19,30 h Sala d’Actes Col·legi Major Rector Peset. Plaça del forn de Sant Nicolau València

Foto: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ADÉU, RTVV A VALÈNCIA     Dimecres 18 de setembre a les 19,30 h Sala d'Actes Col·legi Major Rector Peset. Plaça del forn de Sant Nicolau València

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ADÉU, RTVV A ALACANT
Dimecres 25 de setembre a les 19,30 h
Sala d’Actes Seu de la Universitat d’Alacant
Avinguda Ramon y Cajal, 4 Alacant

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ADÉU, RTVV AL CAMPUS DE BURJASSOT
Dijous 26 de setembre a les 19,30 h
Llibreria PRIMERCUADRANTE
Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (Enfront de RTVV)
Avinguda de la Universitat, s/n Burjassot

Adéu, RTVV

Adéu, RTVV
Crònica del penúltim fracàs de la societat valenciana
Borja Flors, Vicent Climent, eds.
Col·lecció: ENCUADRES ISBN: 978-84-370-9113-6
Matèria: FILOLOGIA Idioma: castellano-català
Any ed.: 2013 Enquadernació: rústica
Format: 14 x 21 cm. Pàgines: 272 pp.
PVP/Iva: 15.00EUR

‘Adéu, RTVV’ desvetlla, pas a pas, l’estratègia per saquejar la radiotelevisió pública valenciana. Un recull d’articles apassionats i compromesos, escrits mentre es dissenyava i executava el major ERO de la història del País Valencià.

En una època en què eliminar serveis públics es presenta com la solució a tots els problemes econòmics, el desmantellament de RTVV s’ha convertit en un símbol. «Adéu, RTVV» desvetlla, pas a pas, l’estratègia per saquejar la radiotelevisió pública valenciana. Un recull d’articles apassionats i compromesos, escrits mentre es dissenyava i executava el major ERO de la història del País Valencià, que planteja moltes preguntes i ofereix algunes respostes. Potser la més important és que, per eixir de l’actual desfeta, necessitem més Democràcia.

Amb col·laboracions de Julià Àlvaro Prat, Andrés Boix, Pere Miquel Campos, Esperança Camps Barber, Andreu Carpena, Vicent Climent, Ricardo Cobo del Prado Reverte, Mariola Cubells, Teresa Díez, Joan Durà, Adelaida Ferre, Borja Flors, Amàlia Garrigós, Antoni Gómez, Fani Grande, José Huedo, Paco López Barrio, Xelo Mir, Rubèn Penyalba, Josep Rodríguez, Rosa Solbes, Júlia Sorní Moreno i Manel Villar Porta.

Un llibre editat per Publicacions de la Universitat de València PUV i coordinat per Vicent Climent i Borja Flors.

L’acte es podrà vore en streaming mitjançant  la web www.9exili.com .

El llibre es pot comprar en:

http://puv.uv.es/product_info.php?products_id=24906&osCsid=975026c1a30e665cdd12b9dea4cebbe8

Post a Comment