PRESENTACIÓ EINA DE SEGUIMENT DE LES PROPOSTES ELECTORALS dimart dia 14 -7-2015

shapeimage_47

Cartell Eina de seguiment propostes electorals

Els resultats de les eleccions municipals i autonòmiques del passat 24 de maig han configurat les diferents càmeres de representació democràtica. L’absència de majories absolutes s’ha traduït en una sèrie d’acords entre les diferents forces polítiques per a formar el govern de la Generalitat i de l’Ajuntament de València. Ara, és moment de valorar si els partits polítics donen compliment a les propostes electorals amb les quals es van presentar davant la ciutadania.

Per a escometre aquest repte, Grup Càlam ha analitzat tots els programes electorals de les forces polítiques que han obtingut representació en Els Corts i en l’Ajuntament de València. S’han classificat totes i cadascuna de les propostes electorals relacionades amb l’apoderament ciutadà, és a dir amb tots els aspectes que és necessari abordar per a aconseguir que la ciutadania puga influir en la configuració del “interès general”.

Vos invitem a la presentació de l’eina que permet a qualsevol ciutadà consultar les propostes electorals en els diferents temes analitzats, valorar la importància de supervisar el seu compliment i aportar informació relacionada amb les mateixes. Es tracta d’un sistema col·laboratiu que permet implicar i compartir informació des del punt d’una ciutadania activa que desitja i pot actuar i interaccionar políticament.

L’acte està organitzat per la Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM) amb la col·laboració d’Acció Cultural del País Valencià i la Xarxa d’Entitats del País Valencià. La presentació dels resultats la realitzarà el membre del Grup Càlam, Diego Álvarez (dalvarez@upv.es)

Tindrà lloc el dia 14 de juliol, a les 19h. en el Saló d’Actes del Centre de Cultura Contemporània, OCTUBRE, C/ Sant Ferran, 12 46001 VALÈNCIA

Participa a l’esdeveniment que hem creat al facebook

https://www.facebook.com/events/643799332424126/

Post a Comment