Presentació dels llibres, Dret d’accés als Mitjans de Comunicació, resultat del I Congrés EDIC, dia 12/12/2018 al Palau de Colomina a les 19h.

Ens complau informar-vos de la publicació de l’obra col·lectiva sobre el dret d’accés als mitjans resultat de l’I Congrés EDIC, celebrat a València a l’octubre de 2017, en el qual ACICOM  va ser una de les entitats col·laboradores .

Es tracta de dos volums editats per Tirant lo Blanch. Adjuntem portades.

El Dret d'Accés als mitjans de comunicació I

El Dret d'Accés als mitjans de comunicació II

Se celebrarà un acte de presentació dimecres que ve 12 de desembre, a les 19:00h., en la mateixa seu del Congrés: el Palau de Colomina, en el centre de València. Adjuntem invitació.

El grup Delibecracia està desenvolupant interessants línies de treball, amb les quals ACICOM coinciideix en dedicar la nostra atenció.

https://blog.uchceu.es/delibecracia/

Delibecracia

Informació sobre el I Congrés EDIC 

El Proyecto EDIC I (ÉTICA, DERECHO, INFORMACIÓN Y COMUNICACIÓN) tiene como actuación principal la organización del presente Congreso abierto con participación de juristas, profesionales, expertos, investigadores y representantes de la sociedad civil, así como también estudiantes y público interesado, sobre EL DERECHO DE ACCESO A LOS MEDIOS DE COMUNICACIÓN.

https://www.uchceu.es/actividades/2017/congresos/congreso-internacional-edic-i-el-derecho-de-acceso-a-los-medios-legislacion-participacion-ciudad

 

Post a Comment