#EncomanemPeriodisme: Anuari dels Silencis Mediàtics 2018, fes-ho possible fent-te micromecenes

ACICOM ha vingut recolzant aquest interessant treball que anualment ens du el Grup Ramon Barnils

Benvolgudes, benvolguts,

Dilluns vinent dia 3, acaba la campanya de micromecenatge per fer possible l’Anuari dels Silencis Mediàtics 2018 i us volem demanar, si encara no ho heu fet i teniu la intenció de fer-ho, que no ho deixeu per l’últim dia.

Gràcies als mecenes, han pogut tirar endavant set edicions de l’Anuari, posant llum a aspectes poc o gens tractats pels mitjans corporatius.

És per això que també us volem fer arribar aquesta reflexió de Jordi Borràs sobre com, arran del reportatge “En nom d’Espanya” inclòs a l’Anuari 2017, les vulneracions de drets civils i polítics són a l’agenda i fins i tot el govern català ha creat una oficina per documentar-les.

També us enviem aquesta anàlisi de Sergi Franch revisant la realitat dels mòduls d’aïllament a les presons catalanes (els anomenats DERT), arran del reportatge “Aïllament: opacitat i impunitat a la presó” que vam publicar l’any passat.

Pel que fa al Verkami, estem a punt d’assolir el segon objectiu: ens falten poc centenars d’euros per poder investigar la situació de les dones preses als Països Catalans, així com afegir més infografies i més anàlisi a la versió en paper.

A més, qualsevol euro recollit servirà per apuntalar Mèdia.cat, l’Observatori Crític dels Mitjans, que impulsa el Mapa de la Censura’ (projecte que identifica, localitza i documenta tots els casos de vulneració a la llibertat d’expressió i dret a la informació als Països Catalans, i en resum, vetlla pels nostres drets fonamentals).

Vull ser mecenes

Recordeu! La campanya a Verkami acaba el proper 3 de desembre. Si us ve de gust col·laborar a fer possible l’Anuari no espereu el darrer dia i us demanem també que ens ajudeu a fer difusió del projecte a les persones del vostre entorn i a les xarxes socials.

Anuari Mèdia.cat 2018: destapem temes silenciats pels mitjans

Una publicació que treu a la llum reportatges periodístics sobre temes silenciats, censurats o maltractats als mitjans aquest últim any

Gràcies per ser-hi! Sou imprescindibles!
#EncomanemPeriodisme

PER A SABER-NE MÉS

Post a Comment