Presentació del llibre “OTRA EDUCACIÓN ES POSIBLE CON CINE, LITERATURA Y CANCIONES” 12/11/2020

Teníem previista la presentació d’aquest llibre de Jaume Carbonell i Jaume Martínez Bonafé com una de les activitats del VI Festival Cinema Ciutadà Compromés FCCC2020; però la COVID ens ha obligat a suspendre la presentació

Us deixem la carta que ens ha fet aplegar Jaume Martinez Bonafé

 

Estimada amiga, estimat amic:

Com ja sabràs, Jaume Carbonell i jo teníem previst presentar en València el llibre “Otra educación, con cine, literatura y canciones” (Editorial Octaedro) el dia 12 de novembre. Diverses circumstàncies relacionades amb la pandèmia ens aconsellen ajornar l’acte.

Ens fa molta pena donar aquesta notícia per què per a nosaltres presentar el llibre era una oportunitat de retrobar-nos amb tu i si bé ens calia reprimir l’abraçada, ens quedava la possibilitat de la conversa. D’altra banda, li hem dedicat molta cura a cada capítol i ens feia molt de goig contar-vos com ha anat parint-se tot açò de pensar que una seqüència cinematogràfica, el fragment d’una novel·la o l’audició d’una cançó poden ajudar-nos a pensar en altra educació -dintre i fora de l’escola – que ens ajude a créixer com a éssers humans lliures i emancipats.

Tornarà la primavera postpandèmica i trobarem una estoneta per a realitzar aquesta trobada avui reprimida. No dubtes que et convocarem.

Aprofitem, no obstant, per adjuntar-te un vídeo que havíem preparat per a l’acte de presentació. Esperem que t’agrade i si tens oportunitat de llegir el llibre, ens agradaria que ens feres arribar les teues impressions.

Molta salut!

 

 

Post a Comment