MARIHUANA PRIMERO LAS PERSONAS Col·loqui amb Marihuana Televisió i Juan Carlos Peral (Federació cannàbica) CA REVOLTA 11/11/2020 19:00h.

Un tema actual, el paper del consum de cannabis per a ús medicinal

Dimecres 11 de novembre del 2020, a les 19:00 h.

CA REVOLTA

C/ Santa Teresa, 10 46001 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/3paqBuX

Reserva la teua plaça en  https://bit.ly/3paqBuX

Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

19:00h. Projecció de:

MARIHUANA PRIMERO LAS PERSONAS

 

Col·loqui posterior amb la participació de:

Marihuana Televisión (marihuanatv) en Pinterest Marihuana TV  https://marihuanatelevision.tv/

 

ConFac | Confederación de federaciones de Asociaciones Cannábicas FACLevante Antonio Moreno president de la FAC

  Juan Carlos Peral, President de la Federació d’Entitats Cannàbiques.

 

­

Marihuana: primer les persones” és un documental creat pel director de cinema Ricardo Carvajal, amb suport de l’Observatori Europeu del Consum i Cultiu de Cànnabis, OECCC.

Aquesta obra parteix de la detenció de l’escena del cànnabis pel confinament del *Covid19, la qual cosa deixa a moltes persones desabastides de marihuana, mentre a Espanya obrin els estancs i en altres països es considera als dispensaris de marihuana serveis essencials. Així, planteja els problemes en les vies d’accés a la marihuana, que fan necessari l’avanç cap al seu *desprohibición, perquè millorarà tant la salut pública, com la seguretat ciutadana.

“Marihuana: primer les persones” resumeix la història dels avanços de la marihuana a Espanya, així com els problemes que han anat sorgint, amb el treball del OECCC en defensa dels drets d’usuaris i conreadors de cànnabis com a transfons. Des del començament de l’autocultiu i les growshops, la consolidació dels Clubs Socials de Cànnabis, les botigues de CBD, l’extensió mundial dels bancs de llavors espanyols, els judicis a activistes, la falta de transparència en la concessió i traspàs de llicències, o l’assetjament als autocultivadors. Tot amb la participació de conegudes cares de la lluita per la despenalització, com Antonio Escohotado o Fernanda de la Figuera, l’àvia marihuana.

El títol fa referència al fet que en la nova legalitat del cànnabis que s’acosta és necessari atendre en primer lloc les necessitats de les persones, en lloc d’un model centrat en els beneficis de les empreses.

Per això “Marihuana: primer les persones” proposa que en eixir del confinament s’avance cap a *desprohibir el cànnabis, respectar els dret humans, seguir les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut i mirar al cànnabis com un possible motor econòmic per a Espanya, per la qualitat de vida i pel creixement de les persones. Perquè tot progrés és important, però sempre amb les persones primer.

En l’últim any el OECCC ha realitzat gran quantitat d’accions per la defensa de les persones que usen i cultiven cànnabis. Al maig van participar en la major Marxa Mundial de la Marihuana celebrada fins al moment, amb unes 45000 persones omplint Gran Via. Al juny del 2019 van visitar 12 partits polítics per a entregar-los l’obra “Autocultivo i autocultivadores en Espanya” on fan una proposta de regulació de l’ús i autocultiu de cànnabis, prologada per Antonio Escohotado.

Al juliol 2019 van presentar encuestacannabis.com perquè totes les persones puguen opinar sobre la regulació que volen per al cànnabis. Al novembre del 2019 van participar en el congrés científic de Catoira, amb 6 posters i 4 comunicacions. Al desembre del 2019 van presentar un llibre amb una proposta per a la regulació del cànnabis terapeútic.

Al febrer del 2020 van fer una altra ronda de contactes amb els partits polítics, van publicar un informe sobre el CBD a Espanya, un altre informe sobre les llicències cànnabis a Espanya i la bambolla especulativa internacional i un altre informe en suport a la regulació a Mèxic.

Al març del 2020 van ser l’única ONG europea a intervindre en l’ONU, durant el plenari de la CND63, dedicat a la reclassificació del cànnabis.

Ricardo Carvajal és productor, director, actor i guionista. Va començar els seus estudis d’Art Dramàtic en el Teatre Escola Imatge de Gustavo Meza, a Santiago de Xile. Allí va crear el ”Centre d’Investigacions teatrals” amb l’objectiu d’indagar i aprofundir en els diversos estils i gèneres teatrals, creant nombroses peces dramàtiques. Els seus treballs teatrals més recents van ser les obres: “Sabor de llet” i “Dues dones a l’altre costat de l’espill”. En el territori audiovisual ha sigut director de nombrosos videoclips i curtmetratges experimentals. Actualment treballa en la post producció de la seua òpera preval “2rombes” i en el desenvolupament de la seua productora d’arts The New Normal, que pretén acabar amb tabús i definir el futur del les arts escèniques des d’un prisma modern, descontaminat i neutral. Col·labora amb l’OECCC en la producció, realització i muntatge del documental “Marihuana: les persones primer”, així com la creació de material audiovisual per a xarxes socials.

Banda sonora a càrrec de Rubio Druida, Joey Corea i Vasudevah. L’OECCC és un laboratori d’idees i accions, al servei de la societat, mitjançant la realització de propostes més eficaces per a regular el cànnabis, amb un caràcter inclusiu, basat en l’evidència, i els drets constitucionals, així com el mètode científic, la prevenció de riscos i la disminució del mal. L’organització també defensa una regulació mundial que incloga l’ajuda al desenvolupament, així com la relació Nord i Sud i la perspectiva de genere. Única organització cannàbica del món amb qualificació de màxima transparència financera, 5 estreles, concedida per Transparify. Inscrita en Registre Nacional d’Associacions, Espanya, secció 1r número 613480. Primera associació dedicada a l’estudi del cànnabis a Europa que s’inscriu en els registres de transparència. Registre de transparència Unió Europea amb el número 192467531195-38. Registre de transparència Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. Registre de transparència de Catalunya amb el número 2591.

PER A SABER-NE MÉS:

Post a Comment