Presentació del Documental: “Carcaixent en temps de guerra”

El pròxim divendres 28 de setembre a les 18.30h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, carrer Sant Ferran 12, a la ciutat de València, es presenta el documental “Carcaixent en temps de guerra”.

Este documental recupera els anys de la II República i la Guerra Civil a partir de les vivències de la població riberenca de Carcaixent. El treball recull, recolzat en recreacions històriques, imatges d’arxiu inèdites, la veu dels protagonistes i entrevista historiadors i investigadors locals. Presenta la realitat local durant el govern republicà i la seua desfeta com a conseqüència del colp d’Estat franquista. En definitiva, ofereix un repàs didàctic a una de les etapes més apassionants de la història del nostre país.

El director Sergi Moyano intervindrà en el col·loqui juntament amb Ferran Puchades, Secretari Autonòmic de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats públiques, Anna Oliver, escriptora, advocada i membre de la Junta Directiva d’ACPV, i Francesc Picó, director, guionista i soci tresorer d’ACICOM.

Així el Festival Cinema Ciutadà i Compromés 2018 arranca amb un primer tasteig del que serà la programació que durant tot el mes de novembre plenarà de cine social i polític la ciutat de València i els distints pobles que participen del Festival.

Post a Comment