Premis Tirant Avant 2011 a les Produccions Escolars Valencianes.

ACICOM amb els Premis

Tirant AVANT 2011

TIRANT AVANT 2011 ha convocat de nou els Premis Tirant Avant 2011 a les Produccions Escolars Valencianes.

Durant els dies  12, 13 i 14 d’abril, en sessions matinals, a la seu de l’IVAM (Institut Valencià d’Art Modern) ,  Carrer Guillen de Castro, 118. València, s’han pogut visionar els interessant treballs realitzats per escolars. Els i les alumnes han pogut vore les produccions realitzades per ells en un gran format de pantalla, a la vegada que les realitzades per altres centres educatius.

Avui  el Tirant Avant ha lliurat els seus premis als audiovisuals produïts per escolars.

Quina alegra! Un fum d'escolars implicats a l'audiovisual. Competències bàsiques a l'educació i a la ciutadania. Foto al finalitzar l'acte a les portes de l'IVAM

L’acte ha tingut lloc avui  divendres, dia 15 d’abril, a les 19h. al Saló d’Actes de l’IVAM . Des de l’ACICOM col·laborem amb totes les iniciatives del Tirant AVANT i avui hem estat junt al professorats i els i les alumnes dels centres. S’han lliura premis en les categories d’infntil, primària, secundària ESO i secundària FP.

Jose Ignacio Pastor com a President de l’ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) ha lliurat un parell dels Premis, junt a Frances Fenollosa Director del Festival, Encarna Giménez, Cap de Comunicació de l’IVAM i Vicent Moreno, President de la Federació Escola Valenciana.

Tanmateix han segut lliurats els  Premis d’Escola Valenciana, a les millors produccions en valencià i el Premi SOLIDARITAT de l’Obra Social de la CAM.

Preparats per vore la promo del Premi Especial Tirant Avant 2011 en 3D

El  Premi Especial TIRANT AVANT 2011 ha segut concedit al Centre d’Interpretació Turística de Bocairent i Serra Mariola, per la seua decidida aposta per la tecnologia 3D estereoscòpica.

També s’ha fet la presentació oficial del III FESTIVAL INTERNACIONAL TIRANT DE MÒBIL 2011,  Que compta també entre els seus guardons, amb el Premi Ciutadania i Comunicació (ACICOM)

Enhorabona a l’organització per seguir recolzant el foment del cinema en les aules!!!

Post a Comment