Panoràmica de la Corrupció, Observatori Ciutadà contra la Corrupció, 23/10/19 19h. OCTUBRE CCC

Logo

Des de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, (https://observatoricorrupcio.org/ associació d’associacions a la qual pertanyem ACICOM  vos invitem a participar en esta interessant jornada que hem titulat: PANORÀMICA DE LA CORRUPCIÓ AL PAÍS VALENCIÀ 1995-2018, on presentarem també noues treballs i estudis sobre la corrupció al nostre País, entre els quals cal destacar el mapa de la corrupció dels 32 casos jutjats fins ara.

L’entrada és lliure per cal realitzar inscripció prèvia per motius organitzatius

Vens per a tractar el següent?

❓Saps si els nombrosos casos de corrupció al País Valencià que has vist als mitjans de comunicació han sigut jutjats? Coneixes el sentit de les sentències?

➡ Com a ciutadania informada i crítica ens interessa anar més enllà d’aquestes informacions i acostar-nos a una visió més global del fenomen de la corrupció.

🔎 Des de l’Observatori presentarem en aquest acte noves eines: una anàlisi de sentències dictades pels tribunals valencians entre 1995 i 2018 i un mapa digital dels casos estudiats per comarques.

➕Una representant de l’Agència Valenciana Antifrau analitzarà les denúncies presentades a la mateixa des de la seua creació.

📣 Volem continuar contribuint a una millor i més eficaç lluita contra la corrupció, acompanya’ns i ajunda’ns a difondre.

📝 Inscripcions: http://bit.ly/2Bn8Gtg

 

20191023 Cartell Panoràmica de la Corrupció al País Valencià

Post a Comment