MOSTRA VIVA Acte públic el dia 3 de novembre de 2011 a les 19,30h a La Nau

ACICOM S’ADHEREIX AMB L’ORGANITZACIÓ D’AQUEST ACTE.

Com ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) tenim com a missió la millora de la dieta mediàtica de la ciutadania valenciana.  La supresió de la Mostra de València: Cinema del Mediterrani,  suposa un pas més en l’empobriment de la nostra cultura audiovisual.

Benvolgut amic, benvolguda amiga,

Un grup de persones coneixedors de la “MOSTRA DE VALÈNCIA, Cinema del Mediterrani”, estem organitzant un acte el dijous 3 de novembre, a les 19’30h., en l’Aula Magna de la Universitat de València (Carrer La Nau).

Volem que l’acte ”MOSTRA VIVA”, reuneixca professionals, amants i aficionats de la cultura i el cinema, que en algun moment han tingut relació amb la Mostra. Es tracta d’afirmar que el Festival, nascut l’any 1980, no pot estar al fèretre on pretenen amagar-lo. La Mostra de València, amb les seues 32 edicions, amb el seu passat i patrimoni, a l’igual que uns altres importants Festivals de cinema nacionals i internacionals, està viva, ben viva i algun dia tornarà.

Entre d’altres, ja han confirmat la seua presència: Paco Carrasco; Josep Lluís Forteza; Fernando Lara; Sigfrid Monleón; Lluis Miñarro; Paloma Mora; Jose Ignacio Pastor; Rosana Pastor; Ricard Pérez Casado; Josep Pons; Pedro Rosado; Vicent Tamarit … (Vore les signatures que estan adherint-se en document al final d’aquest apunt)

Adjuntem el cartell de convocatòria realitzat per Artur Heras, autor de l’iconografia inicial de la Mostra.

Ens agradaria molt que ens acompanyares el proper tres de novembre, i que la teua presència es sume a la de tots aquells i aquelles que volem una MOSTRA VIVA, tot i defensant la cultura i la cinematografia.

T’esperem.

Una salutació,

Vicent Garcés, President de la Mostra (1980-1987)
Antoni Llorens, crític cinematogràfic i cineasta
Antonio Santo Juan, periodista

_________________________________________________________________________________________________

Querido amigo, querida amiga,

Un grupo de personas conocedoras de la “MOSTRA DE VALÈNCIA, Cinema del Mediterrani”, estamos organizando un acto el jueves 3 de noviembre, a las 19’30h., en el aula Magna de la Universitat de València (Calle La Nave).

Queremos que el acto ”MOSTRA VIVA”, reúna a profesionales, amantes y aficionados de la cultura y el cine, que en algún momento han tenido relación con la Mostra. Se trata de afirmar que el Festival, nacido en 1980, no puede estar en el féretro donde pretenden esconderlo. La Mostra de València, con sus 32 ediciones, con su pasado y su patrimonio, al igual que otros importantes Festivales de cine nacionales e internacionales, está viva, muy viva y algún día volverá.

Entre otros, ya han confirmado su presencia: Paco Carrasco; Jose Luís Forteza; Fernando Lara; Sigfrid Monleón; Lluis Miñarro; Paloma Mora; Jose Ignacio Pastor; Rosana Pastor; Ricard Pérez Casado; Josep Pons; Pedro Rosado; Vicent Tamarit y … (Ver documento de firmas que está esperando tu adhesión al final de este apunte) .

Adjuntamos el cartel de convocatoria realizado por Artur Heras, autor de la iconografía inicial de la Mostra.

Nos gustaría mucho que nos acompañaras el próximo tres de noviembre y que tu presencia se sume a la de todos aquellos y aquellas que queremos una MOSTRA VIVA, en defensa de la cultura y la cinematografía.

Te esperamos.

Un saludo,

Vicent Garcés, Presidente de la Mostra (1980-1987)
Antoni Llorens, crítico cinematográfico y cineasta
Antonio Santo Juan, periodista

Pots adherir-te i dir la teua en l’esdeveniment que hem creat al facebook

http://www.facebook.com/event.php?eid=278761142158701&context=create

Adhereix-te i posarem també la teua signatura: Mira el document

 VISCA LA MOSTRA VIVA. 3-11-2011

Post a Comment