Mobilització social i noves tecnologies: El VI Congrés de Comunicació Digital en vídeos.

Guillermo López García (guillermo.lopez@uv.es) es Professor Titular de Periodisme a la Universitat de València i un dinàmic impulsor de diverses línies d’investigació sobre la comunicació. Des d’ACICOM venim mantenint una llarga col·laboració amb les seues iniciatives.

La major part de les seues  publicacions s’han desenvolupat relacionades amb l’opinió pública i amb la comunicació en internet.

És coeditor de la web La Página Definitiva  http://www.lapaginadefinitiva.com/

És autor del bloc Chapapote Discursivo http://www.lapaginadefinitiva.com/weblogs/articulosglopez/

Guillermo ens ha fet aplegar els sempre interessants materials sobre el VI Congrés que va tindre lloc fa un parell de mesos:  sisena edició del Congrés de Comunicació Digital a la C.V..

Enguany, la temàtica estava directament lligada amb la investigació del grup de R+D Mediaflows: “Mobilització social i noves tecnologies”. Com en els anys anteriors que també podeu visionar els continguts en http://cibermediosvalencianos.es/category/eventos/comdig/videos/, l’organització va gravar íntegrament en vídeo els continguts del congrés, tant les ponències dels participants com el debat posterior. A continuació, podeu consultar els vídeos de cadascuna de les taules rodones:

Internet i periodisme polític. Taula redona moderada per Salvador Enguix (La Vanguardia i Universitat de València). Participen: Ximo Aguar (València Plaza), Marta Hortolà (Les Províncies), Rodrigo Terrasa (El Mundo CV), Francesc Arabí (Levante-EMV)

 De la mobilització social a la mobilització política. Taula redona moderada per Guillermo López García (Universitat de València). Participen: Francesc Miralles (La Paella Russa i soci d’ACICOM i membre del nostre Gabinet Jurídic),  Alex Rodríguez (Podem País Valencià),  Arturo Puente (Catalunya Plural), Guillem Martínez (El País Catalunya).

 

Les TICS en campanya electoral. Taula redona moderada per Lidia Valera (Universitat de València). Participen: Juan Luis Manfredi (Universitat de Castella-la Manxa), Eva Campos (Universitat de Valladolid), José Luis González (Universitat Miguel Hernández), José Manuel Sánchez Duarte (Universitat Rei Juan Carlos).

 Presentació del llibre “Peláez. Històries d’un periodista de províncies” (Ed. 360 Graus Llibres)
Participen: Óscar Delgado (Editor. Soma Comunicació)
David Barreiro (Autor del llibre)

Post a Comment