L’Observatori Ciutadà contra la Corrupció i l’Agència Valenciana de lluita contra el Frau i la Corrupció.

ACICOM, com una de les 7 organitzacions que formem l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció, va estar present a Les Corts, el passat dijous, dia 18 de febrer, amb motiu de l’inici de la tramitació parlamentària del Projecte de Llei de Creació de l’Agència Valenciana de Prevenció i Lluita contra el Frau i la Corrupció, a iniciativa del Grup Parlamentari de Podem.

L’Observatori Ciutadà, vam mantindre una reunió prèvia amb el citat grup, junt amb la Fundació n por la Justicia y Acción Cívica.

Vam acordar que des de Les Corts se’ns facilitarà un calendari de tot el procés i que triarem una persona que ens represente com a societat civil en el debat parlamentari
La sòcia d’ACICOM, Eva Montoro , ha iniciat un treball de reportatges de les activitats cíviques, que ens permet oferir-vos dos peces audiovisual que donen testimoni sobre el tema, com a primera experiència per donar visibilitat al que fem les organitzacions socials. Estem experimentant per a ser informadors de la realitat valenciana des del punt de vista de la ciutadania i millorar el que diuen els experts com a “reputació” a les xarxes socials.

20160218 Reunió de l’Observatori Ciutadà contra la Corrupció amb Podem i altres entitats

 

Per a saber-ne més:

Post a Comment