I Jornada Ràdio Escola, la ràdio feta per l’alumnat. dissabte dia 27-2-2016

Logo_RadioescolaDes d’ACICOM von invitem a participar en aquesta encisadora I Jornada sobre Ràdio Escola, la ràdio feta per l’alumnat.

Jornada de Radioescolaque oferim, que tindrà lloc el dissabte 27 de febrer a partir de les 10 hores a l’Aula PB05 de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València (Avinguda Tarongers).

Des de fa molt de temps veniem empentant el desenvolupament de la ràdio com a eina educativa i per a l’apoderament d ela ciutadania. Donar veu a la ciutadania és fonamental per a una democràcia avançada. La ciutadania més jove pot adquirir unes valuoses competències comunicacionals, a la vegada que utilitzar com a vehicle la nostra llengua, mitjançant la incorporació de la ràdio com a eina didàctica. La realització de programes de ràdio a banda dels desenvolupament obvi de les competències lingüístiques i comunicacionals, afavoreix la gestió de projectes, el treball en grup, la diversitat, la inclusió, la possibilitat de treball intergeneracional., el contacte amb persones d’altres indrets, etc.

En desembre de 2014, ACICOM i la Federació Escola Valenciana, vam acordar impulsar conjuntament el desenvolupament d’un projecte de ràdio educativa, que preten a més a més aconseguir una xarxa de ràdios educatives que facilite l’intercanvi d’experiències, comunicació entre centres i també la col·laboració amb els mitjans de comunicació. Ara el Programa el Mural i la Xarxa d’Emisores locals s’afegeixen també a aquesta xarxa de creació de sinergies.

I_Jornada_RadioEscola_2016_cartell

Us proposem passar el matí amb nosaltres en una jornada en la qual parlarem i aprendrem de la ràdio a l’escola. Ens il·lusiona compartir amb tots vosaltres aquest programa de Radioescola  per tal de fer-vos arribar unes propostes concretes i fàcils de posar en marxa. A més, volem intercanviar impressions i reflexionar entorn de la millor forma d’aprofitar la ràdio per a treballar habilitats lingüístiques i comunicatives.

Inscripció gratuïta; però aforament limitat, es tindrà en compte ordre d’inscripció mitjançant formulari:

 http://goo.gl/forms/drxn9azHsY

20160227 Programa I Jornada Ràdio Escola

Per a saber-ne més:

I_Jornada_RadioEscola_2016_Programa

Inscripció: http://goo.gl/forms/drxn9azHsY

 

 

Post a Comment