La Xarxa d’Entitats del P.V. organitza tallers de Formació per a associacions durant el mes de Gener

ACICOM  és una de les entitats fundadora i membre de la Federació Xarxa d’Entitats del País Valencià.

Podeu trobar més informació sobre la Xarxa en www.xarxaentitats.com

Vos fem aplegar aquestes interessants activitats formatives 

La Xarxa d’Entitats ha preparat quatre cursos de formació per al mes de gener, amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

Els cursos  es refereixen a matèries normatives i de preparació de projectes. 

Cada vegada la normativa és més exigent amb el tercer sector i no és fàcil fer front a tota la documentació i tràmits exigits per la qual cosa la Xarxa ha intentat reforçar estos continguts.

A nivell normatiu la formació serà impartida per la Fundació Horta Sud pel que fa a les obligacions documentals i fiscals. Es tracta de dos cursos de quatre hores de duració amb un caràcter eminentemente pràctic.

El primer curs es farà dijous 16 de Gener a les 18,30 hores per a analitzar com fer bons projectes associatius tant per a planificació pròpia com per a aconseguir recursos a través de subvencions, patrocinis o crowdfunding. La formació és impartida per Comunicart.

En el curs d’obligacions documentals de dissabte dia 18 de Gener a les 10 del matí l’objectiu és que les associacions coneguen la legislació vigent en matèria associativa i posen al dia la seua documentació. Cal dir que dins de la mateixa jornada es repartiran les normatives i els documents necessaris per a posar-se al dia. És una formació molt completa i personalitzada.

Dijous dia 23 de Gener a les 18,30 centrarem la nostra atenció en el compliment de la normativa de transparència per a les entitats sense ànim de lucre. La formació és impartida per CAS21.

Per últim el curs d’obligacions fiscals pretén fer un repàs a tot el règim legal a partir de la Llei 49/2002 com ara: la declaració d’utilitat pública, les obligacions Comptables, els llibres obligatoris i voluntaris, la subjecció al Pla General Comptable, les obligacions fiscals generals: (declaracions censals, informatives,
obligació de retenir, impostos locals, ITP i AJD, l’mpost sobre Societats, IVA.

Les inscripcions es poden fer: 
1) Seguint este link: http://bit.ly/2Nw0zRJ
2) Entrant en el web de la Xarxa d’Entitats (www.xarxaentitats.com) en l’apartat d’inscripcions.

Pel que fa al lloc de les sessions formatives la Xarxa intenta arribar a tots els barris de la ciutat de València. El mes de gener la formació serà en el barri de Tres Forques mitjançant una col·laboració amb l’Associació de Veïns de Tres Forques.

Per a qualsevol dubte teniu a la vostra disposició el telèfon 644 395 365 i el correu electrònic: xarxadentitatspv@gmail.com

Post a Comment