La Regeneración del Sistema: reflexiones en torno a la calidad democrática, el buen gobierno y la lucha contra la corrupción.

Portada del llibre La Regeneración del Sistema

El 27 i el 28 de novembre de 2014 es va celebrar en el Palau de Colomina de la ciutat de València el  I Congrés Internacional sobre Qualitat Democràtica, Bon Govern i Lluita contra la Corrupció. Aquest Congrés, organitzat conjuntament per l’Associació Valenciana de Politòlegs (AVAPOL) i la Universitat CEU Cardenal Herrera, tenia com a objectiu generar debat, anàlisi i propostes davant la necessària regeneració democràtica que havia d’abordar Espanya i els països del nostre entorn, posant sobre la taula idees que permeteren avançar en aqueix sentit.

L’organització del Congrés va aconseguir mobilitzar a acadèmics, especialistes, professionals i càrrecs electes perquè proposaren temes d’anàlisis i debat i, fruit d’açò, és aquest llibre del qual pots gaudir ara.
En aquesta obra es conjuga el pensament d’insignes catedràtics, amb el de lliurepensadors i joves en formació; les propostes de càrrecs electes, amb les de simples amants de la política. Però, en tots els casos, l’objectiu, més enllà d’elaborar una radiografia, un simple diagnòstic de la situació, era –i creiem que s’ha aconseguit- la d’aportar elements per al debat i, sobretot, propostes de futur.
Cal agrair als ponents, comunicants, assistents i, en particular, als autors, la seua col·laboració en aquesta obra i també a totes les persones que en cas de considerar interessant el seu contingut , vos animem a difondre-ho, comentar-ho, debatre, etc. i utilitzar-ho per a la millora de la nostra democràcia, que falta li fa.

.

.

ÍNDICE

 

Resultat d'imatges de dret a la informació

Com voràs a l’índex, un dels articles del llibre ha estat elaborat pel President d’ACICOM, Jose Ignacio Pastor Pérez i porta com a títol: Desgubernamentalizar, condición imprescindible para la gobernanza del sistema público de comunicación que pots descarregar punxant damunt del mateix.

..

.

Per a saber més:

(punxa damunt per descarregar-ho)

Llibre sencer: LA REGENERACIÓN DEL SISTEMA: reflexiones en torno a la calidad democrática, el buen gobierno y la lucha contra la corrupción. I Congreso Internacional sobre Calidad Democrática, Buen Gobierno y Lucha contra la Corrupción

Article: Desgubernamentalizar, condición imprescindible para la gobernanza del sistema público de comunicación

 

 

 

 

Post a Comment