Karaoke Paradise, documental del mes de desembre a Acció Documental +

El documental Karaoke Paradise d’Einari Paakkanen, serà el documental del mes de desembre de 2022. Les projeccions s’emmarquen dins del cicle Acció Documental +, organitzat per ACPV i ACICOM

Qui canta els mals espanta. El gèlid paisatge de Finlàndia amaga una passió contagiosa pels karaokes. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut.

Sinopsi

Cares. Llocs. I cançons cantades amb tota l’ànima. Un divertit retrat de la passió finlandesa pels karaokes. Cada personatge d’aquest entranyable documental té una història per compartir. Els karaokes són l’antídot contra la soledat i una medicina per gaudir en comunitat sense grans pretensions. Viatgem per una Finlàndia amagada rere el tòpic de país gèlid i inhòspit. El cineasta Einari Paakkanen ens mostra petits fragments de vida memorables. Cantar permet expressar les emocions, però per fer-ho cal sentit de l’humor. Garatges, bars, el saló de casa… tothom és benvingut a participar a la festa dels karaokes finlandesos.

Parlarem amb Sandra Pérez, doctora en psicologia des de l’any 2008 i psicòloga general sanitària. És professora ajudant doctora en el departament de Personalitat, avaluació i tractaments psicològics de la Universitat de València. Porta exercint en la docència universitària i recerca més de 20 anys, i específicament investigant i atenent nivell clínic en el camp de la conducta suïcida des de fa 15 anys.

Ha publicat nombrosos articles en revistes científiques enfocats a les autolesions no suïcides i a la conducta suïcida, i és docent en diversos màsters en els quals imparteix docència sobre aquests tòpics.

Ha ocupat diversos càrrecs de gestió universitària, entre ells ha estat vicedegana i directora del màster en psicologia general sanitària de la Universitat Catòlica de València durant 13 anys, i actualment és docent i investigadora en la Universitat de València.

 

 

Ens acompanyarà també Lorena Salvador, Treballadora en un Centre d’Estètica i els cap de setmana en el Pub-Karaoke  Armonia’s.

 

Mira el tràiler ací.