Terra de Lluernes. Cartografies del meu poble

Darrer dijous 24 de novembre ala sala d’actes de l’octubre CCC, es va representar una lectura teatralitzada amb acompanyament musical i de llums, a càrrec de la companyia Teatres de la LLum.

L’obra que du per títol, Terra de Lluernes. Cartografies del meu poble, ens conta La vida de les llegendes d’un poble, aquelles històries que es van teixir amb fils de veritat, records i silencis, que romanen ocultes però que brillen com a petites cuques de llum en les nits que els nostres ulls somien i no ens espanta la foscor. Històries per a ser escrites i comptades a partir de les experiencies viscudes al voltant de la Font del poble de Quart de les Valls pels seus protagonistes.

Els actors, no professionals, de l’Associació de Memòria Històrica de Quart de les Valls, donàren vida a una sèrie de personatges que ens anàven situant en moments de la dictadura que calia recordar.

En acabar la representació, s’obrí un debat entre els assistents on hi participaren per donar gràcies als directors per haver creat un relat com aquest.