JORNADES DE DIDÀCTICA DE LA CREACIÓ CINEMATOGRÀFICA

La nostra sòcia Rosana Pastor ha posat en marxa una nova iniciativa imaTgina.org que inaugura la seua activitat amb les Jornades que ara anunciem, adrecades al personal docent.
JORNADES DE DIDÀCTICA DE LA CREACIÓ CINEMATOGRÀFICA
Fonaments, m
etodologies, pràctiques instrumentals i propostes d’aplicació a l’aula
València, 18 i 19 de febrer de 2011
Informació i inscripcions:
http://www.imatgina.org
Organitza:
imaTgina.org
Amb el suport de:
i la col·laboració de: A Bao a Qu
Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya

Benvolguda amiga, benvolgut amic,
abans de res vull agrair la acollida que heu donat a les Jornades de Didàctica de la Creació Cinematogràfica.
Com sabeu, aquesta es una activitat adreçada específicament a personal docent, amb el propòsit de dotar els participants dels instruments necessaris per treballar processos creatius relacionats amb el cinema i aprofitar el seu potencial com a recurs educatiu. Per a totes i tots els qui voleu aprofundir o iniciar-vos en l’ús del cinema a l’àmbit pedagògic.
El programa pots consultar-ho en: http://imatgina.wordpress.com/programa/
El curs que tindrà lloc a la ciutat de València, estarà impartit per personal de A Bao a Qu (Núria Aidelman i Laia Colell). Aquesta organització compta amb el Reconeixement Infància 2009 de la Conselleria d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, per la seua tasca en favor del benestar i els drets de la Infància i Adolescència.
Pels qui ja heu fet l’inscripció, ara es el moment de formalitzar les matricules, d’aquesta manera podrem donar pas a totes les persones que han mostrat el seu interès. Us animem doncs a concloure els tràmits el mes aviat possible per tal d’anar configurant el grup de treball.
Si no us heu inscrit, encara esteu a temps en: http://imatgina.wordpress.com/inscripcio/
Si heu rebut aquest correu i personalment no esteu interessats en la matèria, vos agrairia que el féreu arribar a aquelles persones del vostre entorn a les quals els puga ser d’utilitat.
Ben cordialment.
Rosana Pastor
Coordinadora

Post a Comment