IX comparTIC d’1entretants, 5 i 6 de maig a València.

ACICOM ve mantenint diverses col·laboracions amb l’activa i interessant Associació 1entretants; per la qual cosa us informem i difonem la 9 edició de Compartic. 

1entretants http://www.1entretants.cat/ és una xarxa de docents, de tots els nivells educatius i de totes les àrees, que aposten per l’ús de les TIC (Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) i per la defensa del valencià com a llengua d’ensenyament.

Perquè es pot viure i es pot ensenyar i aprendre en valencià!

Perquè Internet i totes les tecnologies i les maneres de comunicar que l’envolten han vingut per quedar-se i, ja que formen part de les nostres vides, considerem que també han de formar part del nostre sistema educatiu: com a finalitat en sí mateixes (hem d’aprendre i d’ensenyar a usar-les correctament) i com a instrument a l’hora d’ensenyar i d’aprendre.

1entretants tenim com a eixos vertebradors el treball cooperatiu, la col·laboració entre docents, la innovació educativa, els canvis metodològics i la investigació.

Si ets docent i comparteixes la nostra filosofia a l’hora d’ensenyar, uneix-te a la nostra xarxa!

Com més serem, més riurem i més aprendrem 😉

Des de la seua creació, 1entretants organitza unes jornades formatives tots els cursos, les comparTIC, tractant temes relacionats amb l’educació i les noves tecnologies, vehiculades a través del valencià.

Estan estructurades en dues sessions.

A la primera, per la vesprada d’un divendres, presentem diverses experiències reals, d’ús de les TIC i els canvis metodològics que aquestes suposen.

La segona sessió, el matí del dissabte següent, s’ofereixen diversos tallers pràctics.

9a_comparTIC_Cartell

Divendres 5 de maig – Octubre CCC Saló d’actes

►17.30 h Recepció i acreditació d’inscripcions

►18.00 h PRESENTACIÓ INAUGURAL: Olga Gargallo

COMUNICACIONS

►18.10 h Comunicació de Ramon Barlam. «Gamificació»

►19.10 h Comunicació de Francesc Tomàs. «ABP des de la Valencianada»

►19.40 h Comunicació de Pilar Alfonso. «Marques»

►21.00 h Sopar

Dissabte 6 de maig – IES Jordi de Sant Jordi

►10.00 h Recepció i acreditació d’inscripcions

►10.15 – 13.45 h Tallers

►Taller de gamifiTICació. Ramon Barlam

►Taller de CreaTICvitat. Vicent Ferrer. Ramon Peris

►Taller de RàdioTIC. Anna Gascon. Ignasi Moral

►13.45 h Cloenda. Mannequin Chalenge. Bàrbara Peris. Anna Gascon

►14.00 Dinar

 

PER REALITZAR INSCRIPCIÓ PUNXA DAMUNT

 

XARXA 1ENTRETANTS

1entretants és una plataforma virtual amb la qual facilitem el contacte entre professores i professors de tots els nivells educatius i de totes les màteriès. Registra’t gratuïtament i formaràs part de la Xarxa Cooperativa 1entretants. Tindràs un blog en aquesta plataforma i podràs participar en debats, afegir informació, unir-te als grups de treball, preguntar o demanar ajuda, o ajudar la resta de companys. També podràs participar a les jornades i cursos que organitzem tots els anys.

ASSOCIACIÓ UN ENTRE TANTS

Amb l’Associació Un entre tants fem sentir la nostra veu com a entitat física i no només com a xarxa virtual. Participem en trobades, organitzem jornades i cursos i, amb les aportacions dels socis, mantenim aquesta plataforma virtual. Et convidem a associar-t’hi i col·laborar amb nosaltres en l’aspecte cívic. Ho pots fer omplint aquest formulari i ingressant la quota anual (20 €) al compte corrent 3159 0015 80 2228179822, de Caixa Popular (IBAN ES75 3159 0015 8022 2817 9822).

Post a Comment