INOCENTE, de Pau Martínez, inaugura el Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019. dimarts 29/10/19 a les 18:30h OCTUBRE CCC

Resultado de imagen de INOCENTE pau martinez

Vens a la inauguració del Festival Cinema Ciutadà Compromés 2019?

18:30h a l’OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània, C/ Sant Ferran 12 46001 València

Presentarem el Festival, projectarem la pel·lícula Inocente de Pau Martínez i després farem col·loqui

T’esperem

Sinopsi
Basat en una història real, el llargmetratge es desenvolupa a principis de març de 2003, una època marcada per les protestes contra la invasió d’Iraq i les detencions a presumptes terroristes islàmics.

A l’abril de 2002, una cèl·lula d’Al-Qaeda comet un atemptat contra una sinagoga en Herba, Tunísia. Les investigacions de la policia internacional assenyalen que l’atac es finança a Espanya, i cinc persones són detingudes, acusades de formar part del grup jihadista. Després de passar 72 hores en detenció, tres d’elles són alliberades, però Enrique Cerdà, Kike, no és un d’ells. Llavors comença la seua lluita per a demostrar la seua innocència mentre passa 120 en total aïllament.

Pau Martínez, director de cinema amb especial afinitat per les històries pròpies de València, la seua comunitat, passa al llarg de la seua carrera per una gran quantitat de formats i gèneres molt diferents. Des del documental a la comèdia, tracta tot tipus d’històries. “Inocente” és un gir al cinema dramàtic, explicant la història real d’Enrique Cerdà, l’home que va ser acusat de finançar Al-Qaeda.

Encara que finalment el vertader Enrique Cerdà és condemnat a presó, en tot moment nega haver-se implicat en els crims. Però les proves són concloents: les connexions de la seua empresa fan que, en 2007, se li acabe condemnant a cinc anys en la presó, no solament per l’atac a la sinagoga sinó també pel 11-S.

‘Inocente’ compte la història del que va ocórrer durant les cent vint hores que va passar Kike en aïllament. La història de la lluita d’un home per demostrar la seua innocència.

INOCENTE interrogatori

Fitxa Tècnica

Títol: Inocente
Any: 2017
País: Espanya
VSO: Castellà
Durada: 91’
Categoria: Ficció

Direcció: Pau Martínez
Producció: Carlos Ibañez
Guió: Carlos Ibañez, Pau Martínez
Música: Jupiter Lion
So: Pedro Aviñó, Xavi Mulet
Direcció artística:

Temàtica: Noves realitats socials. Drama social.

PER A SABER-NE MÉS

https://www.filmaffinity.com/es/film925113.html

https://alicanteplaza.es/PauMartnezestrenaInocenteunthrillerpsicolgicoqueevidencialasombralegaldelosinterrogatorios

https://verlanga.com/pantallas/pau-martinez-cine-valenciano-todo-el-mundo-no-es-inocente-hasta-que-se-demuestre-lo-contrario/

 

 

Post a Comment