FREIGHTENED, el preu real del transport marítim en el cine club ACCIÓ DOCUMENTAL +, 21/10/2021, 19h. Centre Cívic La Cebera, Castellar-Oliveral

Después Acció Documental +

Dirigida per Denis Delestrac.

Espanya, França, 2016. VOSC. 84′

.

Dijous, 21 d’octubre 2021, 19:00h.

Centre Cívic La Cebera, Castellar-Oliveral

C/ Leonor Perales Poetessa, 6, Castellar Oliveral. 46026 València, Valencia

 

Organitzen:

No hi ha cap descripció de foto disponible. Associació de Veïns Castellar-Oliveral

.

ACICOM - Associació Ciutadania i Comunicació Sitios   ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació)

.

No a l´ampliació del Port | Ecologistes en Acció Comissió Ciutat-Port

.

Entrada lliure fins completar l’aforament.

Taquilla inversa, reserva la teua entrada en:

https://bit.ly/Freightened-21-10-2021

.

SINOPSI

FREIGHTENED: El preu real del transport marítim: Investigació que revela els mecanismes i riscos del transport marítim, una indústria submergida en el secretisme absolut, però que és responsable de la distribució de productes i mercaderies a més de set mil milions de persones en tot el món, i sostén la clau de la nostra economia, el medi ambient i el model de la civilització occidental.

El 90% dels productes que consumim a occident es fabriquen a fora i arriben fins a nosaltres transportats en contenidors per mar. La indústria del transport en contenidors ha revolucionat el món tant com la impremta o Internet. No obstant, el seu funcionament i regulació presenta importants incògnites que queden amagades de la opinió pública.

.

 

.
Qui mou els fils d’aquest multimilionari negoci?
Fins a quin punt les polítiques de control estan supeditades als interessos de la indústria?
Com afecta als recursos naturals de mars i oceans?
Últimes projeccions Cicle Cinema: ATUREM LA ZAL. RECUPEREM LA PUNTA - ACICOM
Aquesta investigació transoceànica ens revela els mecanismes i perills d’una indústria plena de secrets i que sosté la clau de la economia, el medi ambient i el model de la nostra civilització.

 

Tràiler de : Freightened, el preu real del transport marítim

FREIGHTENED – The Real Price of Shipping – Trailer from Polar Star Films on Vimeo.

Aquest documental és una producció de Polar Star Films i La Compagnie des Taxi-Brousse (França), en coproducció amb SWR / NDR (Alemanya), France 5, Al Jazeera Doc Channel (Qatar), en col·laboració amb TVC, SRF (Suïssa) , SVT (Suècia), RTS (Suïssa), NRK (Noruega), Knowledge (Canadà), TéléQuébec (Canadà), amb el suport de MEDIA Development, MEDIA TV Programming CNC (França) i ICEC (Espanya).

Director: Denis Delestrac
Producció executiva (Espanya): Carles Brugueras, Marieke van den Bersselaar
Producció executiva (França): Laurent Mini, Karim Samaï
Redactors: Dragomir Bajalica, Jean de Garrigues, Ibon Olaskoaga
Director de fotografia: Jordi Esgleas Marroi
Música: Ian Briton, Rod Boyd

Després de la projecció col·loqui amb:
• Josep Gavaldà: Per l’Horta.

• Lucía Moreno: Acció Ecologista Agró.

• Pau Monasterio: Ecologistes en Acció.

• David Adrià: Joventut pel Clima

.

L’Associació de Veïns Castellar-l’Oliveral, organitza aquesta activitat en recolzament i adhesió a la manifestació contra l’ampliació del port de València i per l’emergència climàtica:

.

22 d’octubre, 18:30, a la plaça Saragossa, València.
COMISSIÓ
CiUTAT-PORT

.

El Cine Club ACCIÓ DOCUMENTAL + és una iniciativa d’ACICOM i ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀ, amb l’estreta col·laboració de DOCS DEL MES de l’empresa Parallel 40, i comptem amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura mitjançant la convocatòria d’ajudes als Cine Clubs.

S’emmarca en el projecte europeu CinemaNet Europa, de l’any 2004, que té l’objectiu d’apropar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible, d’augmentar el nombre de sales que programem cinema documental de qualitat i de contribuir a crear en la població un hàbit de consum del documental a través d’una oferta regular més enllà dels festivals. A la vegada fomentem el visionat en versió original amb subtitulació en català i la visibilització de les persones i entitats valencianes que treballen per millorar la societat en relació amb els temes tractats pels audiovisuals i ens permet realitzar els col·loquis o fòrums.

Ens ajuda a pensar globalment i actuar localment i també a l’inrevés, pensar localment i actuar globalment. El cine club suposa un complement magnífic al Festival Cinema Ciutadà Compromés, aportant una mirada internacional. A la vegada visibilitzem a les persones i a les entitats que dia a dia actuen en el nostre territori sobre els temes tractats en els documentals.

 

PER A SABER-NE MÉS

Post a Comment