Et convidem a la presentació online dels llibres EXPLORADORES I AVENTURERES DE LA CIÈNCIA 12/12/2020 a les 10:30h

📢 ACICOM vos convida a la:

🖥️ PRESENTACIÓ ONLINE de 📖 EXPLORADORES I AVENTURERES DE CIÈNCIA 🧬, de ✒️ Remei Castelló i Anna Gimeno.

Un llibre i recurs didàctic 👩🏽‍🏫 que visibilitza les dones científiques 👩🏽‍🔬  més pròximes i proporciona referents a les 🙋🏽‍♀️ futures investigadores.

📆 Dissabte, 12/12/2020      ⏰Hora: 10:30 h

📲 Inscripció: https://bit.ly/2VCZMlS

Presenta, modera i coordina:

Emília Bolinches,  Vicepresidenta d’ACICOM, periodista i escriptora.

S’ha fet un treball d’investigació per trobar científiques de carn i os que viuen i treballen a prop de nosaltres; però molt invisibilitzades.

Hem preguntat pel motiu que les va portar a dedicar-se a la Ciència, quin és el seu camp de treball, les dificultats que troben i els seus objectius de futur.

Totes aquestes científiques professionals seran els referents en els quals mirar-se per a les joves que volen dedicar-se a la Ciència. Així comprovaran que podran aconseguir el que vulguen perquè altres ho han fet abans d’elles i en pitjors condicions.

El llibre, escrit per Anna Gimeno Berbegal i Remei Castelló Belda i editat per ACICOM Associació Ciutadania i Comunicació) està destinat a les 1500 xiques i joves d’entre 10 i 18 anys de “Technovation Girls Comunidad Valenciana“, una organització que agrupa a xiques amb vocació científica i que ja competeixen presentant projectes científics en un concurs internacional que reuneix a  milers de futures científiques dels 5 continents.

El dissabte 12 de desembre es presentarà a les xiques, als seus familiars i mentores el llibre perquè puguen fer ús d’ell. Perquè sabem que si bé ara les xiques estan entusiasmades en treballar en equip i funcionar juntes però potser que més endavant estiga en perill la seua vocació en quedar-se a soles sense l’ajuda i la companyia de l’equip. Un moment en el qual el llibre els pot resultar encara més instructiu i il·lusionant.

El llibre recull 27 biografies de científiques espanyoles narrades en primera persona amb moltes fotografies enviades per elles mateixes. En total 52 pàgines i 150 imatges il·lustratives (fotografies i dibuixos),  amb una maquetació molt atractiva per a seduir a unes xiquetes valencianes que ja tenen al seu cap la vocació científica.

 

 

Una iniciativa d’ACICOM

 

Amb la col·laboració de:

logo-sempre-teua-llengua • Ecologistas en Acción

PER A SABER-NE MÉS

 

 

 

Post a Comment