Esteban Algaba Mañez, nou soci d’ACICOM, emprenedor cultural. Director del Projecte CIS València.

Foto Esteban AlgabaHem decidit posar en marxa una nova iniciativa per donar visibilitat a les persones que formen part d’ACICOM, recolzant en la mesura de les nostres possibilitats els seues projectes i donant a conèixer el seu treball. Volem crear sinergies en la societat valenciana i comencem amb la nostra gent.
Esteban ha vingut col·laborant amb ACICOM des de fa temps. Podem destacar que va ser membre del Jurat del Festival Cinema Ciutadà Compromés i sempre ens ha aportat suggerències, idees i coneixements. Ara ha formalitzat la seua alta com a persona associada i s’ha oferit a treballar de valent assumint algunes responsabilitats
Alguns aspectes a destacar de la seua trajectòria professional i ciutadana
– Director del projecte CIS VALÈNCIA : Cultural Industries Summit consisteix en un programa de formació i acceleració de projectes culturals emprenedors, que culminarà en la trobada/fòrum al juliol de 2016, on es buscarà la sinergia de tots aquests projectes amb els possibles inversors i el públic en general.(http://www.culturalindustriessummit.com/)

Atenció el termini per presentar les propostes finalitza el dia 2 de maig 

intermediavalenciahttp://www.intermediavalencia.com/

CEO INTERMÈDIA FRESH THINKING : Assessorament , disseny de programes de formació , esdeveniments creatius entorn del món del emprendedurismo en indústries culturals i creatives .
Programació cultural especialitzada en projeccions de cinema , especialment curtmetratges amb la creació de CORTOCIRCUITO. http://www.cortocircuitovalencia.com/
.
II Encuentro Nacional de la Industria del Cortometraje
-Promotor ENNIC: Trobada Nacional de la Indústria del Curtmetratge. http://www.ennic.es/
 .
-Promotor de Cortocircuito València: exhibició de curtmetratges en bars i sales de cinema.
.
.
-Membre de:
ACICOM ACICOM, (Associació Ciutadania i Comunicació) http://proba.acicom.org/ 
.
 AJEV ( Associació de Jovenes Empresaris de València) . http://ajevalencia.org/
.

Post a Comment