Escola gratuïta de Youtubers d’Acicom. Apunta’t les places són limitades! Dissabte 15 de setembre del 2018

Dissabte dia 15 de Setembre entre les 10,30 i les 13,30 al Centre Octubre de Cultura Contemporània, ACICOM organitza en col·laboració amb Accció Cultural del País Valencià http://acpv.cat/web/  i l’associació Cívica Tirant lo Blanc  http://www.tirant.org/  una

ESCOLA DE YOUTUBERS. 

El fenòmen Youtuber és una autèntica revolució en el món àudiovisual que atrau a milers de persones especialment gent jove. L’any 2017 ser youtuber va aparèixer per primera vegada entre les professions somniades pels alumnes de primària de les nostres escoles. 
El fenòmen Youtuber sembla imparable però pràcticament totes les persones que participen com a Youtubers són autodidactes i s’han de resoldre totes les qüestions pel seu compte. ACICOM pretén potenciar el format youtuber entre les joves valencianes i els joves valencians perquè s’animen a fer-ho en la seua llengua. 
Es tracta d’una jornada introductòria on explicarem aspectes de guió, preparació de la gravació, gravació i llenguatge corporal i locució, edició en vídeo amb programes senzills i finalment aspectes de marqueting bàsics per a viralitzar els vídeos i també com relacionar-se amb els followers de les diferents xarxes socials. És un programa molt complet que facilita coneixements actorals, de discurs públic, de narrativa i guió, de marqueting, de cine i televisió… en fi… s’aprenenen molts conceptes que poden ser útils en altres aspectes de la vida com les entrevistes de treball, els treballs en equip, les exposicions públiques, aprendre a tindre una visió crítica de la publicitat i la ficció d’entreteniment, marca personal i gestió de privacitat en xarxes… Un poc de tot el que significa l’educació mediàtica. 
El taller està indicat especialment per a persones entre 10 i 16 anys però si tens més pots vindre i farem entrenament personal per millorar la teua tècnica youtuber. 

Apunta’t ja! Les places són limitades. 

Data: 15/9/2018   Places limitades: 10

Inscripció gratuita en:

 www.inscripcionsacicom.info 

o

https://goo.gl/forms/O42t9DFvruD0lBGA3 

 

ESCOLA DE YOUTUBERS D’ACICOM

Post a Comment