Els arxius de la transparència. Un plantejament interdisciplinar sobre els arxius i la nova cultura de la transparència i el bon govern. Divendres 27 de febrer

 Associació d'Arxivers i Gestors de Documents ValenciansLa nostra Vicepresidenta, Emília Bolinches Ribera, participa en aquestes interessants Jornades d’Arxivers Valencians, que tindran lloc el proper divendres dia 27 de febrer de 10h. a 13h. a l’Aula Magna de La Nau de la Universitat de València.

Vos invitem a participar. INSCRIPCIÓ GRATUITA PUNXA AQUÍ

Cartell Jornades Els Arxius de la Transparència

La recent aprovació de la Ley 19/2013 de transparencia, acceso a la información pública y buen gobierno, la promulgació de mesures complementàries i l’actual tramitació a les Corts Valencianes del Projecte de llei de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana són un senyal inequívoc d’uns nous temps i d’un nou marc legislatiu pel que fa la publicació activa d’informació de l’administració pública; com també del tan debatut dret d’accés a la informació. Tot això, junt a la bateria legislativa en marxa que reforma la llei 30/92 de procediment administratiu comú, així com altres reformes lligades a la implantació de la l’administració electrònica, fa necessari un reposicionament del paper dels arxius i de la informació en el marc d’una administració posada al dia i a l’alçada de les expectatives i necessitats ciutadanes o del moment històric.

Per tractar adequadament i equilibradament aquest tema hem convidat un arxiver, un diputat, un periodista, un politòleg i una activista per la transparència que ens oferiran, cadascun des de la seua perspectiva i en un tauler comú, els seus sabers i experiència acumulats, així com les solucions pràctiques que proposen.

Més informació en:

https://www.facebook.com/arxiversvalencians

http://www.arxiversvalencians.org/

Projecte de llei de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana

 Pots interaccionar en l’esdeveniment del facebook https://www.facebook.com/events/833195503382841

Post a Comment