I Encontre: EL CAMINS DE LA FICCIÓ, divendres 27 de gener, 10h. Filmoteca

La Cartelera Túria i ACICOM organitzem el I Encontre “ELS CAMINS DE LA FICCIÓ”, el divendres, 27 de gener, a les 9:30h, a la Fimolteca de València (Edifici Rialto, Plaça de l’Ajuntament)

CAMINSNEW

 

Inscripcions açí: https://goo.gl/dkJF2l

L’esdeveniment en facebook per si vols interaccionar amb altres persones sobre el tema abans de l’encontre o per si vols invitar a amics i amigues.

https://www.facebook.com/events/237390600039727/

Els pròxims cinc anys seràn determinants per al futur de les televisions i hui, el poder, més que mai, està de part de les audiències . La irrupció a España de Neflix i HBO, i la inminent posada en marxa de Amazon Prime Video, dona una oportunitat única a la producció i distribució dels continguts de ficció. Televisions, empreses de telecomunicacions i productores s´han llançat a una carrera pel control dels continguts, en especial, de sèries i pel.lícules. En este context, sembla fonamental el paper que pot jugar la nova televisió valenciana, como a motor de la industria audiovisual, catalitzadora del treball de creadors, guionistes, directors, productors, actors i tècnics. També sorgeixen preguntes: Quin paper pot jugar la tele pública en la batalla pels continguts?, Com deuria ser el consum de televisió a l´època mèdia i transmèdia?, Han d’adaptarse els continguts a les noves formes de veure la televisió?
Vine a reflexionar, compartir visions, debatre, etc.

Rodolf Sirera en el I Encontre Els Camins de la Ficció

Cartelera Turia i ACICOM reuneixen al sector audiovisual per a parlar de ficció.

La publicació d’Oci i Cultura, Cartelera Turia i la Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), en col·laboració amb l’Institut de Cultura ( CulturArts) hem organitzat el I Encontre els Camins de la Ficció, que reunirà al sector audiovisual divendres vinent, dia 27 de gener de 2017, en la seu de la Filmoteca Valenciana. Els pròxims cinc anys es presenten determinants per al futur de les televisions i avui, el poder més que mai, està de part de les audiències.

La irrupció a Espanya de Netflix i HBO, i la imminent engegada de Amazon Prime Video, dóna una oportunitat única a la producció i distribució dels continguts de ficció.

Televisions, empreses de telecomunicacions i productores s’han llançat a una carrera pel control dels continguts, especialment, de sèries i pel·lícules. En aquest context, sembla fonamental el paper que pot jugar la nova televisió valenciana, com a motor de la indústria audiovisual, catalizadoras de treball de creadors, guionistes, directors, productors, actors i tècnics.

També sorgeixen preguntes. Quin paper pot i deu jugar la televisió pública en la batalla pels continguts?,Com hauria de ser el consum de televisió en l’època mitjana i transmedia?, Han d’adaptar-se els continguts a les noves formes de veure la televisió?

En aquesta trobada s’intentarà saber més de les tendències de la ficció televisiva actual, conèixer els projectes en els quals estan treballant els professionals valencians, la possible relació entre festivals de cinema i la futura televisió o l’atracció de rodatges a la Comunitat Valenciana seran objecte de debat i discussió.

El guionista i dramaturg valencià, Rodolf Sirera obrirà la sessió amb una conferència sobre les tendències de la ficció televisiva. Sirera és un dels guionistes valencians amb més trajectòria. Acaba d’adaptar per a televisió la novel·la d’Ildefons Falcones, La catedral del mar i va engegar les dues primeres sèries de TVV, Herència de sang i a Flor del pell, a més de moltes altres sèries d’èxit com Estimar en temps regirats, el Super o Temps de silenci.

També intervindran en les diferents taules els productors César Martí, Toni Benavent, Paloma Mora, Antonio Mansilla, Cristina Abril , Carolina Miralles, Joan Carles Garés, Vicente Monsonís, els directors Sigfrid Monleón, Alicia Puig i Joan Alamar.

Participaran també en una taula Carlos Madrid, nou director de Cinema Jove, Vicent Tamarit, de Mostra Viva, Nacho Navarro de Docs València, Laura Pérez de Requena i Acció i Sara Mansanet de la Cabina. L’assessora de Presidència, Pilar Pérez Solano parlarà de l’atracció de rodatges a la Comunitat Valenciana i una persona pendent de confirmar de la València Film Office, parlarà de les oportunitats de rodar a València amb el nou sistema de finestreta única. La cita serà a partir de les 9.30h. en La Filmoteca.

PROGRAMA

9.30h.Inauguració.
Photocall i presentació

10.00h.Tendències de la ficció televisiva
Rodolf Sirera, Dramaturg i guionista

10.30h. Rodatges a la Comunitat Valenciana
Pilar Pérez Solano, directora, productora i assesora de Presidència de la Generalitat.
Responsable Valencia Film Office per determinar

11h.Continguts de Ficció. Present i Futur
Toni Benavent, productor
Cesar Martí, productor
Pedro Uris, crític cinematogràfic Cartelera Turia

11.30h Rodolf Sirera, creador
Antonio Mansilla, productor
Sigfrid Monleón, director

12.00h Vicent Monsonís, productor,director
Joan Carles Garés productor
Laura Pérez crítica cinematogràfica Cartelera Turia

12.30h.Paloma Mora, productora
Cristina Abril, productora

13.00h.Joan Alamar, Director, productor
Carolina Miralles, productora
Ariadna González, crítica cinematogràfica Cartelera Turia.

13.30. Alicia Puig, directora
Antonio Mansilla, productor

14.00h.Televisió, Festivals i més
Carlos Madrid, director de Cinema Jove,
Vicent Tamarit, director de Mostra Viva
Laura Pérez, directora de Requena de Acción y crítica de cine de Cartelera Turia
Nacho Navarro, Director de DOCS Valencia
Sara Mansanet, Directora de La Cabina

14.30h.Cloenda

Moderen:

Pau Vergara, Crític cinematogràfic de Cartelera Turia
Jose Ignacio Pastor, President d´ACICOM, Drector Festival Cinema Ciutadà Compromés.

Post a Comment