Dues flors per a un cavallet. Col·labores com a micromecenes amb aquest projecte?

Dues flors per a un cavallet és un llargmetratge que documenta la voluntat d’unes persones que, en el context de l’actual crisi, decideixen buscar una alternativa de vida, real i imaginativa, per a ells i per al seu entorn: la bioconstrucció.

Documenta la decisió de L’Assemblea d’Aturats de Paterna que van decidir va realitzar generar alternatives d’autoocupació a partir de la creació d’una colla obrera que construeix des dels plantejaments de la bioarquitectura.

CA REVOLTA ACULL LA PRESENTACIÓ DEL VERKAMI DE L’ECOFILM

DUES FLORS PER A UN CAVALLET

El 18 d’abril, a les 20h, Susana Rey, acompanyada per part dels protagonistes del film, presentarà la iniciativa a Ca Revolta, entitat que impulsa i difon aquest ecodocumental. L’acte anirà a càrrec d’Anna Peña, periodista i gestora de projectes.

PORTADA 2 FLORS.jpgDues flors per a un cavallet serà un nou film de Susana Rey si aquesta polifacètica i premiadíssima autora gallega establerta a València aconsegueix el finançament necessari per a dur a terme aquest projecte audiovisual a través de la plataforma de micromecenatge Verkami.

Més enllà d’un document tècnic exhaustiu i veraç, Rey presenta el delta del Palància com un lloc on conflueixen persones, animals i coses per donar tot el sentit a un espai de vida, d’idees i de resistència.

QR EMO 3.jpgEl documental integrarà un cos important de música en català, que ja compta amb la col·laboració d’autors valencians com Al Tall, Àlvar Carpi, Antònia Font, Carles Dénia, Domingo Chinchilla, Dusminguet, Lilit i Dionís, Mar Aranda, Miquel Gil, Obrint Pas, Pep Gimeno “Botifarra” i Rafa Xambó. Preveu tindre versió en totes les llengües de l’Estat i, si és possible, també en anglés i portugués.

Aquest treball és una proposta modesta però entusiàstica i, donat el seu valor social i ecològic, pretén arribar des de la xarxa a persones, associacions i plataformes socials que hi estiguen sensibilitzades.

Verkami és una plataforma digital de micromecenatge. Un espai en què creadors i institucions busquen mecenes per produir les seues propostes artístiques o cíviques.

Dues flors per a un cavallet hi buscarà col·laboradors des del pròxim 16 d’abril fins al 25 de maig. Durant aquest període tothom que ho desitge hi podrà participar i seguir-ne l’evolució des de la web del Verkami.

També, el 3 de maig, a les 19h la iniciativa es presentarà, a càrrec de Vicent Ibáñez, del Col·lectiu Audiovisual Melderomer,  al Centre Social Terra, de Benimaclet, dins del marc de les activitats de la Universitat Lliure de Benimaclet (L’ULL).

Previsiblement, n’hi haurà també presentacions al Camp de Morvedre, i a Barcelona.

Entra i col·labora:

Tens tota la informació del projecte i com fer la teua aportació des de 5 euros per a fer-ho possible. Recolza la innovació i l’audiovisual valencià possibilitant la difusió d’una altra manera de construir arrelada al nostre entorn


http://www.verkami.com/projects/4683

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=3efb299519&view=att&th=13e13f8df1481345&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-qMOokpPHytc6C9lBAfZ1U&sadet=1366268431971&sads=6Zb8GbZY3T5k_Lbw-ogb2FV_sLI

Post a Comment