Dubtes de consum a ACICOMtesta: Si no he gaudit de serveis que tenia pagats per motius de seguretat, em poden tornar els diners?

Hola de nou!

Des d’ACICOMtesta estem molt contents i contentes perquè hem tret el nostre segon programa. Hui, la nostra advocada, Aida Casanova, ens resol els següents dubtes legals relacionats amb el consum i la desescalada per a tornar a la “nova normalitat”:

 

-Si tenia pagat un hotel pero no puc anar per motius de seguretat, em tornen els diners?

-Si pague el gimnàs o la piscina mensualment però no he anat perquè ha tancat durant mesos, puc reclamar que em tornen les meues quotes?

 

La propera setmana farem un programa especial en el qual parlarem de l‘Ingrés Mínim Vital (IMV) que ha anunciat el Govern d’Espanya. Com sempre, Aida Casanova ens resoldrà tots els dubtes legals que ens envieu sobre esta qüestió per entendre millor el funcionament d’aquesta ajuda de l’Estat.

 

Per a participar:

Com ja sabeu, per a participar, podeu enviar les vostres preguntes qualsevol dia de la setmana al correu: acicomtesta@acicom.org o al WhatsApp del telèfon: 665 585 389. Podeu formular el vostre dubte en vídeo, en àudio o en text i Aida Casanova el resoldrà al proper programa de la setmana.

 

Fins a la propera!

Post a Comment