DGC, Dades Generades per la Ciutadania, es presenta llibre informe on ha participat ACICOM.

Avui dijous 22 de febrer de 2018, en el Palau de Cervelló, ha sigut presentada un innovador informe en format de llibre: Informe d’Identificació i Caracterització d’iniciatives de Dades Generades per la Ciutadania (DGC), en el qual hem col·laborat des d’ACICOM. que ha estat realitzat des de la Càtedra de Govern Obert, creada entre l’Ajuntament de València i la Universitat Politècnica de València.

Les iniciatives de DGC presenten un enfocament innovador de les dades obertes que s’integren totalment en els conceptes avançats del Bon Govern, la societat del coneixement i les multituds intel·ligents, en definitiva, l’apoderament de la ciutadania.

Imatge de la invitació

Invitem a descarregar, compartir i difondre l’informe presentat i a sumar-nos als projectes de DGC existents o posar en marxa de nous.

L’informe el pots descarregar en el Portal de Transparència http://governobert.valencia.es en l’apartat de publicacions:

També pots anar directament a l’enllaç: https://goo.gl/qtVpRH

Existeix també versió en castellà en: https://goo.gl/kkyLkD

Tens més informació sobre la jornada realitzada i les activitats de la Càtedra de Govern Obert  en Presentació: Eines d’apoderament ciutadà. Descripció de la Jornada

Manxeta DGC

Índex DGC

 

 

Post a Comment