Conversa Oberta amb Alberto Abella sobre Dades Obertes i el Bon Govern: oportunitats, amenaces, … ?. 31/5/2019 14:30h.

Dinar i conversa.
Divendres dia 31 de maig del 2019, de 14:30 h 17:00 h.
Seu d’ACICOM, OCTUBRE Centre de Cultura Contemporània.
C/ Sant Ferran 12 46001 València

Aforament limitat a 20 persones. Imprescindible sol·licitar assistència mitjançant formulari d’inscripció,  abans del dijous dia 30 de maig,en:

http://bit.ly/2JIHWdh

Caldrà rebre confirmació de disponibilitat.

Tractarem els temes al voltant de:

  • Dades obertes de les administracions i dades obertes de la ciutadania
  • Estratègia pública de dades obertes
  • Dades obertes més enllà de la transparència?
  • Les dades obertes per a un relat sobre l’acció dels governs, el diàleg i la rendició de comptes amb la ciutadania.
  • Participació, col·laboració i implicació basades en les dades obertes

Comptarem com a ponent inicial amb Alberto Abella García. Ingeniero Superior de Telecomunicaciones por la Universidad Politécnica de Madrid. Entre sus estudios de postgrado destaca el Máster in Business Administration, el Máster en Dirección de Calidad Total y master en Organización de empresas. De hecho, ha desempeñado funciones de Quality Auditor for The European Organization for Quality (EOQ).

Actualment forma part de l’equip de Desidedatum   https://www.desidedatum.com/ca/  consultora que ofereix a les administracions públiques i empreses les eines i coneixements necessaris per a optimitzar processos, reduir costos i temps, relacionats amb l’Obertura de Dades, Transparència, Governança de Dades i Govern Obert

En su carrera profesional de más de veinte años ha ejercido como consultor en IT y Calidad en el grupo Telefónica y en la Asociación Española para la Calidad (AEC). Posteriormente pasa a ser Gerente de Software Libre, Testing y Application Management en empresas del grupo Cap Gemini hasta el año 2005. Ha sido miembro del grupo de expertos en la OCDE, sobre innovación en software. En el periodo 2002-2006 coordina la publicación de I, II y III Libro Blanco del Software Libre en España.

Dentro de su carrera profesional ha ejercido como Director de Alianzas y Canal para Novell y ha sido Director de Desarrollo Corporativo de CENATIC (Fundación del Ministerio de Industria de España para la promoción del software de fuentes abiertas).

Es profesor de Smart cities, Tecnologías abiertas y modelos de negocios alrededor de ecosistemas abiertos, y otras tecnologías emergentes en distintas entidades como Instituto Nacional de Administraciones Públicas, Escuela de Organización IndustrialUniversidad Autónoma de Madrid, Universidad de León, Universidad Pablo de Olavide, AMETIC, etc.

Es autor del documento sobre open data Reutilización de información publica y privada en España y ha desarrollado una Metrica para la evaluación de fuentes de datos abiertos.

Què és això d’una conversa oberta?

La Conversa Oberta és un model que venim desenvolupant des d’ACICOM.

Es tracta d’una trobada o reunió informal de persones interessades en un tema, per a debatre i informar-se, o compartir i contrastar iniciatives, notícies, coneixements i opinions.

Tractem temes o d’idees que valen la pena, que intenten millorar el nostre entorn i especialment relacionades amb la ciutadania i la comunicació, es a dir temes relacionats amb la vida associativa d’ACICOM.

La conversa oberta s’inicia amb la intervenció d’una o més persones expertes, per introduir el diàleg i la promoció de la construcció col·lectiva de significat, afavorint l’intercanvi directe entre totes les persones participants, aportant diversitat i pluralitat de punts de vista

PER A SABER-NE MÉS

 

 

 

 

 

Post a Comment