CONNECTEM SOCIETATS, CONSTRUÏM CIUTADANIA, formació amb Assemblea de Cooperació per la Pau

20170511 CooperacióDescobrix un espai de formació, apropa’t a la cooperació internacional, crea amb nosaltres el teu audiovisual  per a transformar el món i presenta’l al concurs de curtmetratges. Guanya i viatja a Palestina! 

  • 4 formacions intensives sobre cooperació internacional, el paper de la dona a la cooperació internacional, cooperació al Mediterrani i creació de curtmetratges per a transformar el món.
  • Un concurs de curtmetratges amb quatre guardons ben interessants: 3 viatges per a conèixer la cooperació sobre el terreny a Palestina i un premi en material audiovisual valorat en 700€.

Has sentit inquietut pel món de la cooperació internacional però no has donat el pas de formar-te i implicar-te? Ha arribat l’hora!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania” de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) et dona la possibilitat d’escollir entre diverses formacions intensives vinculades amb la cooperació internacional i fer-ho des d’una visió próxima i real, a partir del treball diari que fem des de l’ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau

(ACPP).

  • 11 i 12 de maig. Curs “El paper de la dona a la cooperació al desenvolupament. Construïm societats igualitàries”.
  • 18 i 19 de maig. Curs d’aproximació a la cooperació internacional al desenvolupament.
  • 29 i 30 de maig. Curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani”.
  • Juny/juliol. Curs de curtmetratges per a transformar el món. Impartix: Barret Films i ACPP.

Si estàs interessat/da en la formació, escriu-nos a paisvalencia@acpp.com donant-nos el teu nom i el nom del curs que vols fer. T’escriurem amb la informació sobre com procedir a la reserva de la plaça.

 Amb la participació de representants d’organitzacions del sud.

En dos dels cursos que realitzarem comptarem amb la participació de representants d’organitzacions del sud amb les que treballem colze a colze des d’Assemblea de Cooperació per la Pau. Construïm comunitària i col·lectivament al sud i també en el context valencià. En el Curs “El paper de la dona a la cooperació al desenvolupament. Construïm societats igualitàries” comptarem amb la participació de dos líders feministes del Salvador.

En el Curs “Conectem i enfortim societats. Cooperació al Mediterrani” comptarem amb la participació d’un representant de la Unió General de treballadors tunisians, guardonada amb el Nobel de la Pau en 2015 així com una representant d’una organització de desenvolupament local tunisiana.

El Curs de Curtmetratges per a transformar el món (es realitzarà entre juny i juliol, pendent de data) estarà impartit pels tècnics de la productora Barret Films amb una dilatada experiència en la producció de documentals socials.

 T’agradaria viatjar a Palestina per conèixer la cooperació internacional de primera mà?

Tens dots creatives, una càmera o un mòbil que et permeta enregistrar un curtmetratge i et consideres una persona compromesa? Tens tots els ingredients per a ser-ne l’afortunat/da!

El projecte “Conectem societats, construïm ciutadania ” et dona l’oportunitat de participar en un Concurs de Curtmetratges per a Transformar el món amb quatre categories i un guardó per a cada categoria. No és necessari que sigues un gran expert de l’audiovisual. Només et cal una bona idea i una peça audiovisual que la materialitze.

Les categories del concurs de curtmetratges són: Premi del Jurat, Premi del Públic, Premi a la promoció de la igualtat i Premi al millor curtmetratge sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Els premis de les tres primeres categories són un viatge a Palestina de la mà d’ACPP per a conèixer els projectes de cooperació internacional que executem sobre el terreny. El premi al millor curtmetratge sobre els Objectius de Desenvolupament sostenible és un guardó en material audiovisual valorat en 700€.

Les persones afortunades viatjaran a Palestina durant el proper mes d’octubre.

Trobaràs tota la informació sobre el projecte al web: http://www.acpp-pv.org

També pots telefonar al 963 51 12 63

Sapigues també que, si eres profe o estàs vinculat amb l’educació i estàs interessat/da en conèixer eines educatives transformadores per al canvi social, impartim un Curs amb el CEFIRE sobre Educació per al Desenvolupament a València. Serà els pròxims 9, 11, 16, 18, 23 i 25 de maig de 17.30h a 20.30h. al Cefire (C/Paco Pierrà, 20). Més info i inscripció a: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php

“Conectem societats, Construïm ciutadania” és un projecte finançat per la Direcció General de Cooperació i Solidaritat de la Generalitat Valenciana.

EQUIP ACPP-PV

ACPP País Valencià.

ASAMBLEA DE COOPERACIÓN POR LA PAZ / ASSEMBLEA DE COOPERACIÓ PER LA PAU

Naturalista Rafael Cisternas nº 4, 1er dptx 10

46010 Valencia / València

T +34 96 351 12 63 // F +34 91 539 71 41

 

Post a Comment