ComunicAcció: ACICOM ofereix formació en comunicació per a Entitats No Lucratives els dijous d’octubre

ACICOM ha organitzat un cicle de temàtica formativa en comunicació per a les Entitats No Lucratives  valencianes.
Cada dijous d’octubre per la vesprada ACICOM oferirà una sessió formativa sobre un tema que pot ajudar a les associacions a comunicar millor les seues activitats i valors. 
Les sessions formatives seran de 18h a 20h en el Centre Octubre de Cultura Contemporània.
ACICOM complementa l’oferta formativa clàssica de tallers en comunicació amb noves temàtiques de comunicació social experimental i d’avantguarda. Els nous formats de comunicació social capitalitzen les primeres sessions formatives. 
La participació és gratuïta però cal realitzar inscripció en www.inscripcions.online 
Les quatre previstes per al mes d’Octubre són: 
 
1.- Dijous 3 d’Octubre de 18h a 20h Aprén a fer mems socials per a la teua entitat.
 Com fer mems per a la teua entitat. Fer mems s’està convertint en una garantia de viralitat. Són barats, ràpids i fàcils de fer. Pondera per damunt de tot la creativitat més que el resultat de disseny final. Per això són ideals per a publicitar determinades idees o agendes associatives. A més suposen un gran entrenament per a la creativitat i permeten unir les idees i els valors amb sensacions positives com l’humor i l’entreteniment. En el taller decodificarem les característiques del mem, treballarem la creativitat ràpida i coneixerem algunes eines per fer-ne mems.
 
2.-  Dijous 10 d’Octubre de  18h a 20h  Aprén a fer activisme social amb Youtube.
 Youtube i comunicació social. La capacitat per a influir va unida a la capacitat per a comunicar. En els últims anys el fenomen youtuber ha crescut enormement. És un format barat, accessible i creatiu. És molt versàtil i permet molta creativitat sense un acabat exquisit. Però cal perdre la por al programari d’edició. Editar pot ser molt fàcil amb app i software gratuÏt. A més treballarem habilitats de comunicació textual i corporal, gramàtica visual i gestió de comunitats vrituals. Ser un youtuber social pot ajudar molt a l’activisme.
 
3.-  Dijous 17 d’Octubre de 18h a 20h Creativitat i nous formats socials.
Nous formats de comunicació social. En esta sessió Acicom oferim una panoràmica de possibles formats per a comunicar per a les associacions. Es tracta d’un detector de tendències de formats usats en xarxes socials que poden adaptar-se al món associatiu. Mirarem al nostre voltant com usar determinades tècniques de marqueting bàsiques per oferir diferents alternatives en la manera de contar les coses.

4.- Dijous 24 d’Octubre de 18h a 20h Ferramentes i software low cost en comunicació social.   Software i equipament low cost en comunicació per a entitats. Una de les dificultats a l’hora de comunicar és saber quin software i app podem usar i quin és el seu preu perquè les dificultats econòmiques estan quasi sempre presents en el treball associatiu. En esta sessió en parlarem de software gratuït i equipament barat per obtindre resultats dignes en la nostra comunicació associativa. 

 
En el mes de desembre continuarem amb altres sessions i tallers, però en novembre ens dediquem al Festival Cinema Ciutadà Compromés. Fes-nos aplegar les necessitats o propostes de temes de la teua entitat, si vols que preparem un dels tallers dedicat a elles.  Escriu-nos a acicom@acicom.org
 
 

Post a Comment