Comunica i participa en el 6é aniversari de l’accident en la línea 1 del metro. Inclou el flashmob

ACICOM t’invita a difondre aquest esdeveniment i participar en el mateix. Un flashmob com una altra manera de comunicar.

L’Associació de Víctimes del Metro del 3 Juliol de 2006, juntament amb la Fundació Valencianista i Demòcrata, han rodat un ‘flashmob’ en la Línia 1 del metro de València per a recordar l’accident que fa sis anys va causar 43 morts i 47 ferits i per a presentar els actes convocats per a commemorar el sisè aniversari del succés.

Els familiars de les víctimes van gravar un concert en els vagons del metro i en l’estació de Jesús, on es va produir l’accident.
El pròxim dia 3 de juliol, com tots els mesos des de 2006, es concentraran de nou en la Plaça de la Mare de Déu de València, per a seguir denunciant que “després del major accident de metro ocorregut a Espanya, ningú ha assumit la seua responsabilitat”.
L’associació reitera la seua exigència per a saber “què va ocórrer en el túnel aquell 3 de Juliol de 2006” i per a reclamar “una investigació real que tinga en compte tots els testimoniatges i documentació, no solament els quals interessen al Partit Popular, i en la qual els compareixents no siguen dirigits en les seues respostes cap als interessos de FGV.
Enguany s’ha sabut que la direcció Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) va aleccionar als tècnics que van comparèixer en la comissió d’investigació de les Corts perquè argumentaren que va ser un accident “inevitable”.
Els familiars de les víctimes, que van ser rebuts pel president de la Generalitat, Alberto Fabra, el passat mes d’octubre, després de cinc anys sent ignorats pel govern de Francisco Camps, s’han dirigit a Fabra a través d’un comunicat per a assegurar que seguiran denunciant l’accident. “Seguirem denunciant que FGV no va fer cas de les múltiples denúncies dels sindicats per a protegir la corba de l’accident. Seguirem denunciant que després del major accident de metro ocorregut a Espanya, ningú ha assumit la seua responsabilitat. Seguirem denunciant que FGV disposava de mesures de seguretat per a frenar al tren, i no les va usar en la L1. Seguirem denunciant que FGV podia haver evitat l’accident, i no ho va fer”.
El dilluns, 2 de juliol, a les 20 hores, tindrà lloc una taula rodona en el Paranimf de la Universitat de València, La Nau, per a debatre sobre les causes i responsabilitats de l’accident.

El dimarts, dia 3, a les 12,55 hores, tindrà lloc un homenatge als morts i supervivents, en l’encreuament de les calles Sant Vicent i Roïs de Corella; i de 18 a 19 hores se celebrarà una missa en l’església de Sant Llorenç, davant de Les Corts.  a les 19,30 hores se celebrarà l’acte central d’homenatge a les víctimes de l’accident, en la plaça de la Mare de Déu

Aquells interessats a col·laborar poden obtenir més informació en  http://asociacionvictimasmetro.blogspot.com.es/

Pots vore i escoltar el flashmob en  http://youtu.be/ssCbZPcaD5s T’invitem a difondre-ho

Post a Comment