Codis ètics per a professionals financers. Dinar-Conversa Oberta dimarts 22/10/2019 a les 14h. Societat Coral El Micalet (Cal realitzar inscripció prèvia)

ACICOM (Ciutadania i Comunicació), som una associació de persones consumidores.
En esta línia d’actuació hem posat en marxa un ambiciós projecte i diverses iniciatives relacionades amb el món financer
En el mes d’octubre tenim diverses fites:  El 7 d’octubre va ser el dia de l’Educació Financera. El 17 d’octubre és el dia contra l’exclusió financera. 
Són dos temes que ACICOM ha treballat enguany dins de les seues activitats sobre responsabilitat social. 
Els avanços cap a un consum responsable, ha d’anar acompanyat també d’una línia poc coneguda i treballada:  la responsabilitat social de les empreses i de les associacions, Parlem de banca ètica, de banca social; però mai no parlem dels professionals que treballen dins de les empreses.  
El dimarts vinent, dia 22 d’octubre tractarem qüestions relacionades amb aquest tema com:
– Quins mecanismes tenen els professionals financers de banca i assegurances per a fer front als abusos comercials interns?
– Són els professionals financers les persones més adequades per a explicar i fer front de manera preventiva i interna als abusos bancaris? 
– Tenen mecanismes per a fer efectiva eixa força? 
– Per què els professionals financers no tenen un codi deontològic com tenen periodistes, metges o psicòlegs? 
Resultado de imagen de "jose carlos gonzalez" ccoo
Dimarts en parlarem de tot això en la jornada “Codis ètics per a professionals financers” on debatrem amb una picaeta aquestes i altres qüestions com la utilitat dels codis ètics i la relació entre ètica i diners. Ho farem amb el coordinador estatal de Responsabilitat Social de CCOO José Carlos Gonzalez que és un referent internacional sobre el tema. 
 
Per a poder assistir cal emplenar una inscripció per tindre previsió i poder planificar bé l’acte. Et pots inscriure a 

http://www.inscripcions.online/

Per a saber-ne més sobre Jose Carlos González i el tema a tractar

http://www.rsencuentro.com/ediciones-anteriores-2/primer-rsencuentro/ponentes/jose-carlos-gonzalez-responsable-rse-cc-oo-vocal-cerse/

Post a Comment