CHILE DESPERTÓ, Projecció i col·loqui. 18:30h. 3/11/20, OCTUBRE CCC. FCCC2020

ACICOM amb l’estreta col·laboració de la Casa de Chile de València, vos invitem a una completa sessió sobre la realitat social i política xilena, que està desenvolupant nous fenòmens de contestació ciutadana, front a una realitat social i política que sembla que ha aplegat a un final de cicle.

Casa de Chile Valencia

CASA XILE de València, CIF G-96.399.514, és l’organització dels xilens a la Comunitat Valenciana, es va constituir com a tal el dia 16 de novembre de 1994.
Va nàixer amb la ferma convicció de ser el lloc de trobada de tots els xilens i amics de Xile que construeixen amb el seu esforç un ambient de respecte, tolerància, solidaritat i comunicació permanent.

Activitats que desenvolupen:

Xarrades, conferències, Projecció de cinema xilé, actes de Memòria Històrica de Xile, concurs literari, concurs de fotografia, concursos de “cueca”, presentacions del grup Aires de la meua Terra, (grup de balls folklòrics de Xile) Tallers d’artesania, etc. Des de l’any 2001 publiquem la revista COPIHUE ROJO.

En diversos llocs: La Nau, Octubre Centre de Cultura Contemporània, Saló de cristall de l’Ajuntament de València, sala d’actes de CASA XILE, Sala d’actes dels sindicats CC.OO. I UGT, sala d’actes de diverses facultats universitàries.

Casa de Chile Valencia

Dimarts, dia 3 de novembre del 2020,18:30 h.

Sala d’Actes del Centre de Cultura Contemporània OCTUBRE

C/ Sant Ferran, 12.  46001 València

Lliure entrada, prèvia confirmació, mitjançant inscripció en: 

https://bit.ly/31QGXii

Reserva la teua plaça en aquesta activitat. Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l’acompliment de les normes sanitàries.

Necessitem preveure les necessitats del local d’acord amb el ombre de persones inscrites i confirmar a les persones sol·licitants que tenen assegurada l’entrada.

També ens permet facilitar l’acreditació a l’entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors. Treballem per la nostra salut col·lectiva

Programa:

Presentació del migmetratge: “Chile Despertó”, a càrrec de Giovanna Ribes, Tarannà Films

 

 

Projecció del audiovisual.

 

 

 

 

 

 

Consuelo Beatriz León Figuerola.Advocada, Llicenciada en Ciencias Polítiques. Màster en Dret Humans. Abordarà el tema de la violació dels drets humans a l’ètnia mapuche.

 

 

 

image.png

 

 

Alejandro Osorio, sociòleg xilé, https://www.linkedin.com/in/n-alejandro-osorio-rauld-

-alejandro-osorio-rauld-72a150151/

Doctor en sociologia per la Universitat Complutense,  amb un atesi sobre el comportament de l’elit empresarial xilena durant la transició.. És professor de la USACH (Universitat de Santiago de Xile)

 

 

Ignacio Gay Arenas, coordinador de Amnistía Internacional Valencia.

 

 

Comunidad Valenciana 

 

Fernando Llagaria Vásquez

 

 

 

 

Moderador: Fernando Llagaría. Directiu de Casa Chile València. Membre coordinador de la Xarxa Europea d’Associacions Xilenes.

#ChileDespertó (2020) | Trailer from Ricardo A. Ferreira O. on Vimeo.

Sinopsi:
Després de l’alça de 30 pesos a la tarifa del metre de Santiago, el poble xilé es va alçar en contra de les mesures repressives que va prendre el govern de Xile per a frenar les diverses manifestacions i protestes de la gent al llarg del país. Amb un mocador sobre la cara i cambra en mà, revelem el vertader descontentament de l’esclat social que va mantindre al poble xilé adormit durant 30 anys en una falsa democràcia.

 

 

PER A SABER-NE MÉS

 

Post a Comment