Celebrem una nova jornada audiovisual sobre videojocs i noves tecnologies el dimarts 21 de novembre

Des d’ACICOM som conscients que les noves tecnologies i els videojocs han tingut un impacte molt significatiu en la indústria audiovisual en els últims anys, obrint noves formes de distribució i consum de continguts, elevant els estàndards visuals i creant noves possibilitats per a la narració audiovisual amb tecnologies com la RV i la RA.

Per això, hem organitzat una jornada, amb la col·laboració de Bylinedu i el suport de l’IVC,  amb l’objectiu d’explorar les oportunitats que ofereixen els videojocs i les noves tecnologies en el camp de l’educació. En aquesta jornada, examinarem com aquests recursos interactius poden enriquir l’aprenentatge i fomentar l’engagement dels estudiants, així com el desenvolupament de diverses habilitats essencials per al segle XXI. A més, abordarem els reptes i les consideracions necessàries per a la integració efectiva d’aquestes eines innovadores en els entorns educatius, i les propostes d’inclusió social relacionades.

Per a debatre sobre aquestes temàtiques comptarem amb la presència de grans experts com els joves integrants d’Outlans Studio   o Laura Ojeda, membre de Hubmedia, que participaran en una primera taula redona sobre l’evolució multimedia i el paper de les noves tecnologies en la industria audiovisual.

A continuació, tindrà lloc altra taula redona, sota el títol “L’educació a través del multimedia i les noves tecnologies” a la que intervendran Ramon Llopis, mentor de Bylinedu, i Javier Campos, president de l’Associació Valenciana de Realidad Extendida, entre altres.

La jornada se celebrarà el pròxim dimarts 21 de novembre, a partir de les 17:30 hores, a l’aula 1 del Centre de Cultura Contemporània Octubre.

Inscripcions ací.

 

PROGRAMA

18:00 SESSIÓ OBERTURA
Representant ACICOM
Representant Bylinedu

18:15 Primera taula rodona: La evolució multimedia i el paper de les noves tecnologies en la industria audiovisual
María, representant d’OwLand Studio (https://www.instagram.com/owland.studio/?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D)
Laura Ojeda – Digital content manager a Hubmedia – https://hubmedia.es/
XAVIER FERRER CEO de Mudit.org, el primer museu al metavers

19:15 Segona taula rodona: L’educació a través del multimedia i les noves tecnologies
Ramon Llopis – Mentor de Bylinedu.org
Francesc Sánchez i Peris – Director Màster Videojocs i Educació d’ADEIT
Carmen María Becker Barba-Romero – Jugadora de la selección española de Esports y miembro del equipo “Yume”
Javier Campos – President d’ AVRE (Asociación Valenciana de Realidad Extendida) – https://avre.tech/

20:15 Preguntes i conversatori entre públic i ponents