Nou programa de València, klara i trasparent el dimecres 15 de novembre

El dimecres 15 de novembre, de 11 a 12 hores, estarem en directe en Ràdio Klara amb un nou programa de “València, klara i transparent”. Ací vos deixem el sumari perquè pugueu consultar els convidats i els temes que tractarem. Per descomptat, parlarem de l’agenda ACICOM i vos compatirem la píndola pel valencià 24.

Convidats:

  • Tito Alapont, cap de comunicació de la Federació d’Associacions de Veïns de València i, Toni Cassola, activista veïnal i membre d’Amics del Carme, entitat federada sobre la Jornada organitzada al voltant dels Pisos Turístics: “Las Viviendas turísticas arruinan la ciudad”.
  • Vicent Manel Barrachina, de l’Area de Cultura de Decidim, sobre la Jornada “L’educació actual i el futur del sistema al Pais Valencià davant el Canvi de Govern”.
  • David Segarra, director de l’audiovisual Llum Mudèjar
  • Alba Teresa Higuera, cofundadora i coordinadora de La Colectiva de Mujeres Refugiadas, Exiliadas y Migradas i l’ONG Atelier

Vos recordem que fem un programa participatiu i obert a la interacció, per això us oferim la possibilitat de realitzar preguntes, aportacions, suggeriments o també crítiques utilitzant els xats de Telegram o WhatsApp a través del 601 274 474.