Bases per a la renovació de l’espai comunicatiu valencià i la restitució del servei públic de radiotelevisió

Informe d'experts RTVV

Vos adjuntem l’interessant i oportú Informe de la Comissió d’Experts en Comunicació de les Universitats Valencianes (CECUV) que ha sigut lliurat avui, dia 18 de novembre de 2015, a Les Corts fruit del treball de fa mesos de la Comissió creada a l’efecte per les Universitat Valencianes i la seua interacció amb un ample ventall de professionals i experts de la societat valenciana, entre els quals ha estat també la nostra Associació Ciutadania i Comunicació.

Aquest treball serveix de base per a la restitució dels serveis públics de comunicació a la Comunitat Valenciana.

Accions immediates relacionades amb aquest tema seran les comparecències davant de la Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de la Generalitat, que seran iniciades el divendres dia 20de novembre de 2015  pel nostre President, Jose Ignacio Pastor i que continuara fins el dimarts dia 24. També el proper dia 30 de novembre tindrà lloc l’última reunió del Fòrum de l’Audiovisual Valencià (al qual participa també ACICOM) iniciant-se posteriorment els treballs de la Comissió Parlamentària de RTVV que serà creada en breu.

Vos animem a llegir i treballar el document i fer-nos aplegar qualsevol aportació, suggerència, documents, etc. que puguen millorar el futur de la comunicació valenciana, aspecte d’especial tyranscendència per a la vida social,cultural,  econòmica i política de la ciutadania.

Aprofitem aquesta ocasió

Descarrega’t informe en word: INFORME CECUV v7 18-11-2015 word

Descarrega’t informe en pdf:    INFORME CECUV v7 18-11-2015 pdf

 

Post a Comment