Bases del 4art Festival Cinema Ciutadà Compromés 2018

Des de l’Associació Ciutadania i Comunicació (ACICOM), organitzem per quart any el Festival de Cinema Ciutadà Compromés, del 24 d’octubre al 23 de novembre del 2018.  A continuació et presentem les bases per a participar. Ens encantaria comptar amb tu!

Pots descarregar-te les bases del Festival en aquest enllaç: bases 4art Festival FCCC 2018 

Tens de termini fins al 31 de juliol!

ACICOM, som una associació cívica conformada per un grup de persones resistents, dedicada a temes de mitjans i cultures de la comunicació, per a defensar els drets de la ciutadania. Un dels objectius nuclears d’ACICOM des de la seua fundació és la millora de la dieta mediàtica dels valencians i les valencianes; per a la qual cosa vegem cabdal potenciar els projectes audiovisuals nascuts en el si de la ciutadania i/o que aconsegueixen el seu suport.

Des del 2015 hem consolidat un projecte singular i estimulant, El Festival de Cinema Ciutadà Compromés (FCCC). Un festival dedicat al documental que ofereix nombrosos audiovisuals amb una mirada critica cap a les realitats socials del nostre entorn. Lliurem sis premis: ficció, documentals, noves realitats ciutadanes, micromecenatge, audiovisual en valencià, premi especial del públic i premi especial als youtubers socials. El Festival de Cinema Ciutadà Compromés constitueix així l’oportunitat única d’acostar les productores i els seus productes audiovisuals a la ciutadania valenciana compromesa.

Vos deixem un vídeo resum de l’edició del festival de l’any passat. Anem Anem!

 

Post a Comment