Anònimes, camins pel canvi; selecció microrelats audiovisuals de la Fundació Horta Sud. 15/11/19 a les 18:30 h en La Nau: Sala Gonzalo Montiel

Anònimes, camins pel canvi; selecció microrelats audiovisuals de la Fundació Horta Sud.

Divendres 15 de novembre a les 18:30 h en La Nau: Sala Gonzalo Montiel 📍 Localització

foto de Fundació Horta Sud.

ANÒNIMES, CAMINS PEL CANVI

Anònimes , camins pel canvi_opt

La riquesa del teixit associatiu és un exemple d’aprenentatges i afectes compartits. És la història d’una xarxa de vivències, consciència i determinació. En ‘Anònimes, Camins pel Canvi’ donem visibilitat al treball de 9 associacions de la Comunitat Valenciana. 

 

‘Anònimes, Camins pel canvi’ és una sèrie de 9 microrelats que ens acosta el treball que estan realitzant les associacions dels nostres municipis. La campanya és un reconeixement a les persones que han passat a l’acció per a canviar el nostre món. Valorar el treball realitzat per les associacions. Agrair el treball silenciós i en molts casos desconegut de les xicotetes associacions.

  •  ALACANT | Mujeres por Mujeres (Jacarilla), Col·lectiu Corfoll (Altea) i Novelda Accesible (Novelda).
  • CASTELLÓ |  Femme Força Vinaròs (Vinaròs), FAMPA Castelló Penyagolosa (Castelló de la Plana) i La Maranya (Benicàssim).
  • VALÈNCIA | Recuperem La Punta, Aturem la ZAL (València), Col·lectiu Obertament (Gndia) i Represaliados Paterna Fosa 128 (Paterna).

Les associacions que atenen a les víctimes de la violència masclista, els grups que acompanyen a les persones amb malalties mentals, els col·lectius que dinamitzen la vida juvenil dels nostres barris, les plataformes veïnals que lluiten per preservar els espais naturals que ens envolten, les associacions que s’ocupen de les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda…

 “La satisfacció de sentir que estàs aportant alguna coseta per canviar el lloc en el que vius”
 
 Una massa crítica de persones anònimes que, lluny del focus d’atenció dels mitjans de comunicació, està obrint nous camins a favor del canvi. Per a aquestes persones els somnis no constitueixen metes impossibles. Més bé al contrari, és gràcies al seu treball i esforç diari com el canvi està dignificant la vida de més i més gent.
 

Objectiu de la Campanya

Després de ‘Somos Súper’ i ‘Històries de Superació’‘Anònimes, Camins pel Canvi’ es converteix en la tercera campanya de comunicació de la Fundació Horta Sud.

L’objectiu és promocionar la cultura associativa en tot el territori de la Comunitat Valenciana. Explicar les històries d’associacions, persones que s’organitzen per transformar la realitat. Animar a les persones no associades a implicar-se i participar en el teixit associatiu. Valorar el treball realitzar per les associacions. Agrair el treball silenciós i en molts casos desconegut de les xicotetes associacions. Aquesta campanya ha comptat amb la col·laboració de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la Generalitat Valenciana.

Direcció Marc Martínez i Julio Huerta
Producció Fundació Horta Sud
So Carlos Sevilla i Jorge Salvà

Espanya | 2018
VOS Valencià-Castellà
Duració 10’
Categoria Documental

 

PER A SABER-NE MÉS

https://fundaciohortasud.org/

https://fundaciohortasud.org/anonimes-camins-pel-canvi-associacions-amb-valors/

https://www.facebook.com/FundacioHortaSud/

Post a Comment