ANIMACIÓ LECTORA, Dia 20 de juny, a la S.C. EL MICALET, lliurament dels premis de 20 lots de llibres a les AMPAs participants

Des de l’ACICOM hem vist molt interessant aquesta iniciativa que ajuda a millorar la dieta mediàtica dels nostres ciutadans i ciutadanes més joves,  i hem decidit col·laborar en el tram final d’aquesta edició i sumar-nos a les properes.

Adjuntem cartell i convocatòria

Estimats amics.
Continuant amb la campanya d’animació lectora que hem realitzat este curs i com acte de cloenda, anem a celebrar l’entrega dels lots de llibres que varen ser adjudicats a 20 AMPAS en el sorteig per la celebració del Dia Internacional del Llibre Infantil.

Dia: 20 de Juny
Hora:
18:00 hores
Lloc: Societat Coral El Micalet (C/Guillem de Castro, 73)

L’acte contarà amb la col·laboració desinteressada del conegut actor Ferran Gadea i  amb la presència dels representants de la la Unió Gremial de Comerç, la Unió Gremial de Llibreries i Papereries, el Gremi d’Editorsl’Associació d’Amics de la BibliotecaForcuin i la resta d’autoritats.

Tots els xiquets i xiquetes assistents seran obsequiats amb un exemplar de la revista Camacuc, que dirigeix el nostre soci acicomer Joan Escrivà.

L’estiu ja està ací i és una bona època per a continuar fomentant el gust per la lectura en els nostres fills i filles. És moment de jocs, aventures, sensacions, que també podran viure llegint qualsevol llibre que estiga al vostre abast; en les llibreries del teu barri t’orientaran sobre les lectures per als xiquets i xiquetes.

Quan comence el nou curs, tornarem amb noves accions en estes campanyes d’animació lectora.
Per a qualsevol aclariment, podeu contactar al 963459267 o en el 656932429


Post a Comment